شکست از ایران، ترامپ را رسما دیوانه کرد!

مطلب جنجالی اخیر او آمریکا را به هم ریخته است! او در آخرین اظهارنظرهای احمقانه خود با حمله به حزب دموکرات نیمی از مردم آمریکا را دشمن آمریکا خطاب کرده است و این امر باعث انزجار سیاسیون، نخبگان و مردم آمریکا گردیده به گونه ای که جبهه انتقادی قوی علیه او شکل گرفته است.
ترجمه؛ اکنون با مرگ ایران، بزرگترین دشمن آمریکا، حزب دموکرات رادیکال چپ‌گرا و بسیار بی‌کفایت است! از توجه شما به این موضوع متشکرم.
این مرد همه دموکرات‌های آمریکا را دشمن خطاب می‌کند... جان فترمن و بقیه جمهوری‌خواهان کجا هستند که او را به خاطر تحریک خشونت محکوم کنند؟؟آمریکایی‌ها، کاری بکنید. این مرد دیوانه است
ترامپ خواستار اعدام دموکرات‌ها شده است. او مرگ آنها را جشن گرفته است... و حالا آنها را بزرگترین دشمن کشور می‌نامد.این طبیعی نیست. او را از سمت خود برکنار کنید. او تهدیدی برای بافت اخلاقی این ملت است.حجم انتقادات بسیار بالا و مجال ارسال همه آنها وجود ندارد.
01:48 - 3 فروردین 1405

1617 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رضا چاوشان‌
@Chavoshan_ir3 فروردین 1405
درپایان توجه به این نکته که او از مرگ ایران می گوید و ایران را دشمن اصلی آمریکا می داند لازم است.و این موضوع که پشت پرده این جنجال رسانه ای چه می تواند باشد؟ آیا باز هم فریب دیگری در راه است، یا قدرت طلبی او را به مرز جنون دیکتاتورها رسانده است.