17 فروردین 1403
پیشنهادها

زبان فارسی به عنوان یکی از زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد ثبت شود

با توجه به غنای زبان فارسی، پیشنهاد می‌شود مسئولین مربوطه پیگیر باشند تا زبان فارسی را در کنار زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، چینی، روسی، اسپانیولی و عربی که زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد هستند به عنوان یکی دیگر از زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد به ثبت برسانند و ان‌شاءالله شاهد باشیم که در آینده زبان فارسی هم جز زبان‌های رسمی سازمان ملل متحد در آید.

هیات دولت، زبان فارسی، سازمان ملل

لطفا حمایت کنید.نشر حداکثری🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷https://farsnews.ir/Chador_hazrat_zahra/1712004804314112419
ساماندهی شبکه های اجتماعی داخلی
ایده و راهکار

ادغام شبکه‌های اجتماعی داخلی

سلام علیکم با توجه به زیاد بودن شبکه های اجتماعی داخلی و عدم موفق بودن طرح اتصال پیام رسان‌ها به یکدیگر و با توجه به تجربه سایر کشور ها در این زمینه که یک اپلیکیشن را بزرگ کنند و حمایت کنند در کشور خود تا به مرحله صادر کردن به کشور های دیگر و استفاده سایر کشور ها نیز برسد. پیشنهاد می‌شود همه شبکه‌های اجتماعی داخلی اعم از سروش ، ایتا ، بله ، گپ ، آی گپ ، روبیکا و ... در یک شبکه اجتماعی مانند سروش تجمیع شوند تا مردم از سردرگمی در بیایند و یک اپلیکیشن داخلی همه داشته باشند و بتوانیم آن را صادر کنیم و دیگر کسی شبکه اجتماعی جدیدی درست نکند و از آن یک اپلیکیشن حمایت گسترده چه از جانب دولت چه از جانب مردم صورت گیرد .

فعالین فضای مجازی، کارگروه ساماندهی فضای مجازی، رئیس مرکز فن اوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، پژوهشگاه فضای مجازی، شورای فضای مجازی، شورای عالی فضای مجازی، رئیس محترم شورای عالی فضای مجازی، ریاست شورای فضای مجازی، فعالین فضای مجازی ، سازمان تنظیم مقررات ، وزارت کشور ، شورای نگهبان، شورای عالی فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ریاست جمهوری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

00:08 - 18 فروردین 1403

1 واکنش
687 بازدید