آماده‌باش هلال‌احمر استان یزد با ۳۲ تیم عملیاتی

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد با تشریح آمادگی‌های همه‌جانبه این جمعیت در مواجهه با تجاوز اخیر دشمن، از ورود ۳۲ تیم عملیاتی به صحنه نبرد و جمع‌آوری مستندات حملات به مناطق غیرنظامی جهت ارائه به مجامع بین‌المللی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمد عشقی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد، امروز در نشست با خبرنگاران، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب در پی حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی، به تبیین اقدامات جهادی هلال‌احمر در شرایط کنونی پرداخت و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، خدمات امدادی در سطح استان به‌صورت شبانه‌روزی در حال ارائه است و از ابتدای جنگ تاکنون، ۳۲ تیم عملیاتی در فضاهای بحرانی مستقر شده‌اند.
وی با تأکید بر پیش‌بینی‌های انجام شده پیش از آغاز درگیری‌ها، افزود: هلال‌احمر با آمادگی کامل در صحنه حضور دارد؛ به‌طوری که پیش از آغاز جنگ تحمیلی اخیر، در هر شهرستان ۱۰ تیم عملیاتی و ۳ تیم واکنش سریع بهداشت و درمان (BHCU) تجهیز و آماده‌سازی شده بودند تا در کمترین زمان ممکن به یاری آسیب‌دیدگان بشتابند.مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد به نقش محوری «خانه‌های هلال» در پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: این خانه‌ها که در زمان صلح بر آموزش متمرکز بودند، اکنون به کانون‌های عملیاتی تبدیل شده‌اند و در هر خانه هلال در روستاها و محلات، دو تیم عملیاتی آماده‌به‌خدمت مستقر شده است.
عشقی در ادامه از یک دستاورد مهم دارویی برای مردم دارالعباده خبر داد و تصریح کرد: علی‌رغم شرایط جنگی، هیچ‌گونه کمبود دارویی در استان وجود ندارد، با اخذ مجوز داروهای تک‌نسخه‌ای از دو ماه گذشته، دیگر نیازی به مراجعه بیماران یزدی به تهران برای تأمین دارو نیست و داروخانه هلال‌احمر استان به‌صورت مستمر پاسخگوی نیاز شهروندان است.
وی در پایان به اقدامات حمایتی و روانی اشاره کرد و افزود: سامانه ۴۰۳۰ در استان جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای و کاهش استرس شهروندان فعال شده است، علاوه بر این، با بهره‌گیری از تجربه جنگ ۱۲ روزه، بسته‌های آموزشی ۸ ساعته تدوین شده که هم‌اکنون در بسیاری از محلات استان در حال تدریس به مردم است.
14:56 - 13 اسفند 1404
جامعه
سلامت
یزد