نرم افزار موبایل “نه متشکرم / No Thanks ” ; شناسایی کالاهای شرکتهای حامی اسرائیل + سند

نرم افزار No Thanks در گوشی های تلفن همراه به کاربران خود کمک می‌کند تا به ارتباط شرکت سازنده یک محصول با رژیم صهیونیستی پی ببرند و در صورتی که سازنده آن محصول حامی رژیم صهیونیستی است با عبارت ” نه متشکرم!” محصول مورد نظر را تحریم کنند.
۱۰ MB
احمد بشباش، توسعه‌دهنده‌ی برنامه No Thanks، یک فلسطینی متولد و بزرگ شده در غزه است که با بورسیه‌ی تحصیلی برای تحصیل در رشته‌ی مهندسی کامپیوتر به مجارستان رفته. ایده اولیه این اپلیکیشن پس از مرگ برادرش در حمله هوایی اسرائیل در 31 اکتبر 2023 مطرح شد.خواهر او پیش از این در سال 2020 به دلیل تأخیر در درمان پزشکی فوت کرده بود.این برنامه رسماً در ۱۳ نوامبر ۲۰۲۳ راه‌اندازی شد و در اولین ماه انتشار بیش از ۱۰۰۰۰۰ دانلود داشت.میلیونها نفر با استفاده از این اپلیکیشن کالاهای صهیونیستی را تحریم کردند.نرم افزار No Thanks حاوی فهرستی از کالاهای شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی است که با شناخت و تحریم خرید آنها میتوانیم به تضعیف اقتصادی رژیم صهیونسیتی کمک کنیم و عضوی از جنبش جهانی تحریم اسرائیل تبدیل شویم.
۲۹ MB

برنامه موبایل No Thanks در نسخه اندروید و ios منتشر شده

دریافت نسخه اندروید برنامه No Thanks :از طریق کافه بازاراز طریق مایکتاز طریق فروشگاه گوگل پلیدریافت نسخه iOS برنامه No Thanks :از طریق آپ استورپس از ورود به برنامه جهت تغییر زبان محیط برنامه، ابتدا از نوار پایین صفحه گزینه "درباره ما" و سپس در صفحه جدید از نوار بالای صفحه وارد بخش تنظیمات شده و زبان مورد نظر را انتخاب کنید.از طریق ورود به بخش فهرست در نوار پایین صفحه و وارد کردن نام انگلیسی کالا در کادر مربوطه چنانچه کالا در بانک اطلاعاتی برنامه موجود باشد آیکون آن نمایش داده میشود که باید انتخابش کنید و چنانچه کالا متعلق به شرکتهای حامی رژیم صهیونسیتی باشد با صفحه ای مواجه میشوید که نوشته شده No! Thanks این محصول در فهرست تحریم است.در پایین همان صفحه با انتخاب گزینه "باز کردن مدرک" وارد سایت معتبری میشوید که مستندات حامی اسرائیل بودن شرکتها در آن ثبت شده، البته زبان سایتها انگلیسی است و میتوانید به کمک بخش مترجم سایت گوگل در این نشانی ترجمه فارسی سایت حاوی مدرک را ملاحظه کنید.
درباره برنامه موبایل نه متشکرم / No Thanks
فهرست کالاهای شرکتهای حامی اسرائیل

نکته مهمی که در خصوص این نرم افزار باید توجه داشت مسئله بارکد خوان آن است که در کشور ما کاربرد ندارد

هیچ محصولی با بارکد اسرائیلی در کشور ما وجود ندارد (مگر مواردی که قاچاق باشد).زیرا ورود کالاهای شرکت های اسرائیلی که در فلسطین اشغالی فعالند و بارکد ساخت اسرائیل دارند به کشور ما ممنوع است و کالاهای شرکت های مد نظر جهت تحریم که در کشور ما هستند شرکت های صهیونیستی هستند نه اسرائیلی، یعنی بخشی از سهام آنها در اختیار صهیونیستهاست و یا آن شرکتها حامیان رژیم صهیونیستی هستند.پس لطفا توجه داشته باشید برای استفاده از برنامه No Thanks در ایران فقط میتوان در فهرست موجود در برنامه، نام کالاهای شرکتهای صهیونیستی و حامیانشان را جستجو و شناسایی کرد.منبع: سیتنا#رژیم_صهیونیستی#اسرائیل#برنامه_No_Thanks#بایکوت_اسرائیل#شناسایی_کالاهای_صهیونیستی#تحریم_رژیم_صهیونیستی#برنامه_نه_متشکرم#جنبش_تحریم_اسرائیل#تحریم_کالای_اسرائیلی#شناسایی_کالای_اسرائیلی#فهرست_شرکتهای_صهیونیستی#نرم_افزار_تحریم_اسرائیل#شرکتهای_حامی_اسرائیل#تحریم_کالاهای_صهیونیستی#کالای_اسرائیلی#جنبش_بایکوت_رژیم_صهیونیستی
اسناد شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی
لیست کالاهای شرکتهای اسرائیلی
15:42 - 25 اوت 2025
جامعه
اقتصاد
ارتباطات و فناوری اطلاعات



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سید صابرالدین حسین پناهی قروچای‌
@user17097150056326 اوت 2025
در پاسخ به
جهاد باید همه جانبه باشد . بخصوص خدمت اقتصادی به اسرائیل به معنای شرکت در جنایت صهیونیسم است .

@Mehdizarrin29 اوت 2025
در پاسخ به
در ایران که شرکتهای وابسته به صهیونیستها ترکتازی میکنن. از کوکاکولا و پپسی تا نستله و استارباکس با خیال راحت و بی ترس از تحریم جنسهاشون رو میفروشن و سهم دلالهای وطنی هم با پولهای آغشته به خون کودکان غزه پرداخت میشه.