ميزان ذخاير نفت و گاز ميدان «آرش» اعلام شد
خبرگزاري فارس: شركت ملي نفت با اعلام اين خبر كه ميدان نفتي و گازي آرش در سال 1379 كشف شده است، ميزان ذخاير آن را اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در گزارش شركت ملي نفت آمده است كه ميدان «آرش » داراي ذخاير نفت در جاي اوليه 168 ميليون بشكه در سازند «گدوان»، گاز در جاي اوليه 5/22 ميليارد متر مكعب و 77 ميليون بشكه ميعانات گازي در سازند «فهليان» است.
در ادامه اين گزارش آمده است: ميدان نفتي «كوشك »در سال 1379 با نفت در جاي اوليه 9 ميليارد بشكه و ميدان «تاقديس حسينيه» در سال 1381 با نفت در جاي اوليه 1526 ميليون بشكه كشف شد.
در ادامه اين گزارش آمده است: در سال 82 مشخص شد كه دو ميدان كوشك و حسينيه مشترك هستند و در نتيجه ذخاير در جاي آن به ميزان 6 ميليارد و 361 ميليون بشكه نفت خام و 106 ميليارد متر مكعب گاز طبيعي افزايش يافت.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در گزارش شركت ملي نفت ايران، تنها كشف شركت ملي نفت در سال 82 مربوط به كشف اشتراك دو ميدان كوشك و حسينه مي باشد.
انتهاي پيام/
12:50 - 23 خرداد 1383