عامل تولید برق ۴۰۰۰ خانواده «محبوس» در انبار؛ پلیس پنل‌ها را کشف کرد

در جریان اقدامات انجام شده برای مقابله با احتکار و در ادامه اجرای طرح‌های عملیاتی مبارزه با قاچاقچیان و محتکران کالا، مأموران پلیس امنیت اقتصادی محموله پنل‌های خورشیدی احتکاری را کشف و ضبط کردند.
گروه انتظامی خبرگزاری فارس: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در استان هرمزگان تعداد 457 پالت حاوی 15081 عدد پنل خورشیدی احتکاری را از یک باب انبار در شهرستان بندرعباس شناسایی و کشف کردند؛ این خبر را رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا سردار حسین رحیمی می‌گوید.
برابر اعلام کارشناسان ۴۵۷ پالت خورشیدی ظرفیت تولید یک نیروگاه 7 تا 10 مگا واتی را داشته و به طور متوسط می‌تواند معادل برق بیش از 4 هزار خانوار را تامین کنند.
این پالت ها از آبان 1404 از مسیر رسمی وارد کشور شده و باید سریعا مورد بهره برداری قرار گرفته و وارد چرخه تولید می شدند که متاسفانه بدون ثبت در سامانه جامع بطور غیر قانونی احتکار و نگهداری می‌شدند.سردار رحیمی با اشاره به اینکه با ورود کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان 197 عدد از این پالت ها کشف و توقیف شد، می‌گوید که برابر بررسی های صورت گرفته مشخص شد که در این مدت تعداد 260 پالت دیگر بطور غیر قانونی از انبار خارج شده اند. سردار رحیمی با اشاره به شناسایی متهم اصلی این پرونده، می‌گوید که پرونده مفتوح و به اتهامات متهم اصلی پرونده رسیدگی خواهد شد.
15:30 - 9 شهریور 1405
جامعه
انتظامی و حوادث
هرمزگان




2 پاسخ

@user1770061671125 ساعت پیش
در پاسخ به
در ایران نیاز پنل خورشید بالاست.وام ساخت پنل خورشیدی جلو تر از جهان .ما جلو تر باشیم..‌جهان خواست از ما یاد بگیره.مصرف پنل آینده بالاست.چه نوع پنل خورشیدی این مهمه؟

@user1779719644575 ساعت پیش
در پاسخ به
یک فعال صنفی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد؛انتقاد «کارکنان توزیع برق تهران بزرگ» از فشار کاری و حقوق ناکافی/ ما در جنگ شبکه را پایدار نگه داشتیممختار واعظی، فعال صنفی کارگران شرکتی توزیع برق، با انتقاد از فشار کاری، وضعیت معیشتی و آنچه مشکلات ...https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1831586@ilnair