امکان سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیرنظامی تکذیب شد

خبری مبنی بر امکان سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیرنظامی لیگ برتر در شبکه‌ها و فضای مجازی در حال دست به دست شدن است؛ این در حالیست که سازمان وظیفه عمومی فراجا به عنوان متولی امور سربازی این مطلب را تایید نمی‌کند.
گروه انتظامی خبرگزاری فارس: سازمان وظيفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب خبر شایعه امکان سپری نمودن خدمت سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیر نظامی لیگ برتر می‌گوید که مشمولان فوتبالیست برای ادامه فعالیت ورزشی،می توانند در تیم های ورزشی نیروهای مسلح بکارگیری شوند.
علیرضا بیرانوند یکی از مشمولان فوتبالیست است که موضوع سربازی وی این روزها نقل محافل ورزشی است. بیرانوند که در سال‌های اخیر از معافیت تحصیلی استفاده کرده، از ابتدای مهرماه امسال مجوز حضور در لیگ برتر را نخواهد داشت و باید به خدمت سربازی برود.
طبق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی ،کلیه مشمولان ورزشکار همانند سایر مشمولان باید با ورود به سن مشمولیت، باید وضعیت خدمت سربازی خود را مشخص کنند؛ سازمان وظیفه عمومی فراجا می‌گوید که این دسته از مشمولان نیز با توجه به وضعیت خود از جمله ادامه تحصیل و ... می‌توانند از معافیت های تحصیلی ،کفالت و.... بهره مند شوند یا در قالب بکارگیری در تیم‌های فوتبال نیروهای مسلح به خدمت سربازی اعزام شوند.
12:54 - 31 مرداد 1405
جامعه
انتظامی و حوادث
فوتبال ایران

4 بازنشر2 واکنش
22٫6k بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دل سوخته‌
@Delsokhte1 روز پیش
در پاسخ به
چرا یه ایرانی معمولی باید بره لب مرز و با اشرار مقابله کنه و یه ایرانی خاص خدمتش دنبال توپ دویدن باشه؟تو مملکت مسلمون و مدعی عدالت علی ابی‌طالب چرا باید چنین باگ بزرگی در عدالت وجود داشته باشه!یهو به ذهنم رسید!کجای این مملکت بر مبنای عدالت علی(ع) اداره میشه که به این بشه گله کرد!