موتورسواری زیر ۱۸ ساله‌ها جان می‌گیرد

در حالی‌که بارها پلیس راهور بر ممنوعیت استفاده از موتورسیکلت توسط افراد زیر سن قانونی تأکید داشته، باز هم شاهد پیامدهای ناگوار این اقدام هستیم.
گروه انتظامی خبرگزاری فارس: « ۵۸ درصد از فوت‌شدگان زیر ۱۸ سال در تصادفات پايتخت، موتورسواران فاقد گواهینامه رانندگی و زیر سن قانونی بوده‌اند»؛ این خبر را رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ سرهنگ رابعه جوانبخت می‌گوید.
تعداد ۳۳ نفر از جان‌باختگان تصادفات رانندگی در سال گذشته، افراد زیر ۱۸ سال بوده‌اند که این رقم معادل ۵ درصد از کل فوت‌شدگان ناشی از سوانح رانندگی در پایتخت است.
سرهنگ جوانبخت با بیان این‌که استفاده از موتورسیکلت توسط افراد فاقد صلاحیت قانونی، یکی از عوامل اصلی در بروز تصادفات منجر به فوت در میان نوجوانان است می‌گوید که ۲۴ درصد از تصادفات عابرین پیاده مربوط به کودکان  و نوجوانان بوده؛ همچنین ۱۸ درصد از کودکان فوت‌شده در تصادفات سرنشین خودروهایی بوده‌اند که والدین آن‌ها اصول ایمنی را رعایت نکرده‌اند یا کودک در صندلی جلو بدون استفاده از صندلی ایمنی مخصوص نشسته یا هنگام رانندگی در آغوش بوده است.
08:07 - 21 مرداد 1404
جامعه
انتظامی و حوادث

2 بازنشر
23٫4k بازدید



1 پاسخ

@Habibi_121 مرداد 1404
در پاسخ به
برخوردهای بازدارنده و فرهنگ سازی از سوی صدا و سیما را می طلبد. متاسفانه صدا وسیما فقط به فکر تجارت تبلیغاتی است، تبلیغاتی حال به هم زن که مدام تکرار می شود و باعث ریزش سرمایه اجتماعی می شود.