30 دی 1404

پیاده نظام سایبری دشمن در پیام رسان ها با یک هدف مشترک! وصل اینترنت بین المللی!!

طیف ضد انقلاب و پیاده نظام دشمن به نام مردم و با اکانتهای فیک نوساخته در پیامرسان های داخلی ، برای وصل اینترنت حاضرند خودشان را به هر آب و آتشی بزنند.به نظر شما جای سئوال و تامل ندارد!!؟؟کدام بیزنس وتجارتِ بزرگی از این افرادِ فیک وبدون اطلاعات واقعی در پروفایلهایشان، لنگ اینترنت است!؟
بس کن بچه!شوخی هم حد و اندازه ای داره.مردم دسترسی به اینترنتو ازت نگرفتن که میخوای با اعصاب مردم خودتو تخلیه کنی!!#اینترنت #اینترنت_آزاد#اینترنت_آزاد_برای_همه #اینترنت_را_وصل_کنید
13:59 - 30 دی 1404



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فلسطین یاوری نژاد‌
@Rasanehh30 دی 1404
در پاسخ به
چند سالتونه بزرگوار؟!ضمنا برای شما بازی با اینترنت شوخی است!برای مادرانی با امثال همین استدلال شما که فرزندان دسته گلشون اسیر قمه و چاقوی دشمن و پیاده نظام دشمن تو خیابومای شهر شدن که با همین اینترنت برنامه ریزی کرد و داغ بر دلشون گذاشت، بازی و شوخی نیست!