3 روز پیش
مقابله و برخورد با کانال ها و گروه های مروج ابتذال در روبیکا و سروش
مطالبه

مقابله با کانال‌های مروج محتوای غیراخلاقی در برخی پیام‌رسان‌های داخلی

در پیام‌رسان‌های سروش، روبیکا و روبینو، گروه‌ها و کانال‌هایی فعالیت می‌کنند که به نظر می‌رسد نظارت کافی بر محتوای آنها وجود ندارد و بدون محدودیت به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در حالی که در پیام‌رسان ایتا با چنین کانال‌ها و گروه‌هایی برخورد می‌شود، انتظار می‌رود در سایر پیام‌رسان‌های داخلی نیز نظارت مؤثر و جدی بر محتوای منتشرشده اعمال شود. از مسئولان مربوطه درخواست می‌شود با تقویت نظارت بر این پیام‌رسان‌ها، هرچه سریع‌تر با کانال‌ها و گروه‌های مروج محتوای ناهنجار و بی‌بندوباری برخورد و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری کنند.

حمایت شدید مارو هم حمایت کنیداز این پویش در راستای اهداف انقلابی و حمایت از جریان حزب اللهی حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Ammaryasr/1786205344923852201
تصویر نمایه‌ی ‌عمار باصری‌
عمار باصری

@Ammaryasr  •  3 روز پیش

مطالبه

اعلام تروریستی بودن گروهک سلطنت‌طلب در سراسر کشور

بسم‌الله الرحمن الرحیم ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران موضوع: درخواست بررسی فوری و اقدام قانونی درباره فعالیت‌های خشونت‌آمیز گروه‌های سازمان‌یافته و اعلام موضع حقوقی نسبت به گروهک سلطنت‌طلب با سلام و احترام همان‌گونه که مستحضرید، تأمین امنیت جانی و روانی مردم از اساسی‌ترین وظایف حاکمیت و از مطالبات عمومی جامعه است. وقوع هرگونه اقدام خشونت‌آمیز، تهدید، ارعاب یا تلاش برای ایجاد ناامنی، ضرورت شناسایی عوامل و برخورد قاطع و قانونی با مرتکبان را بیش از پیش آشکار می‌کند و بار دیگر ضرورت برخورد قاطع، قانونی و بازدارنده با هرگونه جریان سازمان‌یافته‌ای که به خشونت، ترور، تهدید و ایجاد ناامنی روی می‌آورد را آشکار ساخت. بر اساس نگرانی‌های گسترده موجود درباره عملکرد برخی جریان‌ها و گروه‌های سیاسی خارج از چارچوب قانون که سابقه یا رویکرد آنان با اقدامات خشونت‌آمیز و ایجاد ناامنی گره خورده است، از مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه درخواست می‌شود موضوع فعالیت‌های گروهک موسوم به سلطنت‌طلب و شبکه‌های وابسته به آن را با دقت و فوریت مورد بررسی حقوقی و امنیتی قرار داده و در صورت احراز شرایط قانونی، نسبت به اعلام رسمی وضعیت این جریان به عنوان یک گروهک تروریستی اقدام لازم صورت گیرد. همچنین درخواست می‌شود هرگونه فعالیت سازمان‌یافته، پشتیبانی، تبلیغ، تأمین مالی یا همکاری با جریاناتی که طبق بررسی مراجع قانونی در مسیر ترویج خشونت، نفرت‌پراکنی، تهدید امنیت عمومی و اقدامات تروریستی قرار دارند، مطابق قوانین کشور مورد رسیدگی جدی قرار گرفته و به عنوان همراهی با خشونت سازمان‌یافته، دارای مسئولیت کیفری متناسب شناخته شود. ملت ایران انتظار دارد همان‌گونه که با هر جریان خشونت‌طلب و قانون‌شکنی در هر نقطه‌ای از جهان مقابله می‌شود، در داخل کشور نیز اجازه داده نشود هیچ گروه یا جریانی با سوءاستفاده از فضای سیاسی و اجتماعی، امنیت مردم، آرامش جامعه و جان شهروندان را تهدید کند.

مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
19:36 - 19 مرداد 1405

7 بازدید