مقامات دهلی اقدام جدیدی را برای احیای زباله‌دانی اطراف پایتخت آغاز کردند

دولت جدید دهلی وعده داده است کوه زباله بالسوا در حومه شمالی پایتخت که مدت‌هاست منظره‌ای ناخوشایند و خطری برای سلامت عمومی بوده است را پاک‌سازی کند.
به‌گزارش دویچه‌وله، دولت محلی تازه‌تأسیس دهلی‌نو متعهد شده است که یکی از بزرگ‌ترین تپه‌های زباله خود را تا مارس ۲۰۲۶ پاک‌سازی کند، اقدامی که در راستای وعده انتخاباتی‌اش برای پاک‌سازی پایتخت هند بوده است.
زباله‌دان بالسوا کوهی زشت از زباله در حاشیه شمالی شهر است. این یکی از چندین محل دفن زباله سرریز شده‌ای است که در افق دهلی قابل‌مشاهده است و ارتفاع برخی از آن‌ها به ۶۰ متر (۲۰۰ فوت) می‌رسد.بر اساس آمار رسمی، بیش از ۴ میلیون تن زباله در محل بالسوا انباشته شده است.
وزیر جدید محیط‌زیست دهلی، مانجیندر سینگ سیرسا، در مراسمی با حضور سایر مقامات ارشد شهر گفت: «محل دفن زباله بالسوا زمانی کوهی از زباله به وسعت ۷۰ جریب بود و افزود که تاکنون ۲۵ جریب از آن احیا شده است.»وی افزود که: «تا پایان سال ۲۰۲۵، محل دفن زباله از دور قابل‌مشاهده نخواهد بود.»
تلاش‌ها برای پاک‌سازی این محل از سال ۲۰۱۹ آغاز شد. گزارش‌های رسانه‌های محلی نشان می‌دهد که ارتفاع کوه زباله در سال اول به میزان قابل‌توجهی، حدود ۱۱ تا ۱۲ متر، کاهش داشته است.بااین‌حال، شهر هم‌زمان زباله‌های جدیدی نیز به این محل اضافه می‌کند. طبق آخرین برآوردها از سال ۲۰۲۳، دهلی روزانه بیش از ۱۱٬۰۰۰ تن زباله جامد تولید می‌کند.
این تلاش‌ها در حالی است که منطقه اطراف زباله‌دان بالسوا، محل زندگی هزاران نفر از فقیرترین ساکنان دهلی است. شمار زیادی از آنان در میان پسماندهای دورریز به دنبال چیزهایی می‌گردند که قابلیت بازیافت، استفاده دوباره یا فروش داشته باشد تا اندکی درآمد بیشتر برای خانواده‌های خود کسب کنند.
20:53 - 16 اسفند 1403

2 واکنش
2492 بازدید