7 ساعت پیش

قرارگاه خاتم‌الانبیا: ضربات قوی‌تر به دشمن وارد می‌کنیم

قرارگاه خاتم‌الانبیا اعلام کرد: نیروهای مسلح مقتدر ایران اسلامی، با اراده الهی و با پشتوانه ملت سلحشور و مقاوم کشور، به فضل الهی در آینده، ضربات کوبنده‌تر، قوی‌تر و موثرتری را به متجاوزان و دشمنان آمریکایی صهیونی وارد خواهند نمود.
@user1773501008186 ساعت پیش
در پاسخ به
یه سوالی واقعا ذهن منو درگیر کرده. چطور ممکنه زیر شدیدترین فشارها و نظارت‌ها، صنعت هسته‌ای و موشکی با تجهیزات و هزینه‌های فراوان به این حد از پیشرفت رسید، ولی تو حوزه پدافند و دفاع هوایی رسما انگار هیچ اقدامی نشد؟ آیا دفاع و بازدارندگی اولویت بوده هیچ‌وقت؟
البته همه کشور ها همین هستند خود اسرائیل که مثلا مجهز ترین کشور از لحاظ پدافندی بود وضعش اینه بعدم اینها اکثرا از جنگنده های نسل جدید استفاده می‌کنند مثل همین f35 که قبل از خودمون هیچ کشوری نمی‌تونست اونهارو بزنه.البته درست می‌فرمایید در زمینه پدافندی کم‌کاری شده بیشتر تمرکز در آفند است.
03:25 - 10 فروردین 1405

1 واکنش
106 بازدید