امیدارم عده ای بفهمند
@Alirezarezaei12منذ 4 ساعاتامریکا به سبب فشار بسته بودن تنگه هرمز و نزدیکی انتخابات کنگره، در نقطه ضعف جدی بود و مجبور شده امتیاز دهد.ترامپ قمارباز انقدر مغرور است که روی کاغذ هم امتیازی ندهد.هر دستاوردهای توافق فعلی داشته باشدناشی از جنگ و ایثار رزمندگان جان بر کف بوده است.
@AzIranمنذ 4 ساعاتتعليقًا علىلطفاً حزبالله لبنان رو حمایت کنید با توکل به خدا حملات سنگینی به رژیم صهیونی وارد کنید انشاءالله اسلام پیروز است
@user177247399342منذ 4 ساعاتتعليقًا علىظریف کم برای کشور زحمت نکشیده ها مخصوصا در جایگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با نظر رهبر شهید ! بد عهدی و گربه صفتی آمریکا و اروپا را به خودی ها وصل نکنید اصلا وقت انتقام گیری از خودی ها نیست ، سیاسی کاری چه فایده داره الان انتقام و انتقاد چه فایده داره الان ؟ چه حاصل؟
@Alirezarezaei12منذ 4 ساعاتهمه فهمیدندمذاکره با آمریکا با زبان قدرت، نتیجه می دهد.بعد از نا امیدی کردن دشمن از تهدید و نفوذ و بمباران، نتیجه می دهد.مذاکره با التماس و خواهش و دادن امتیاز یک طرفه، بی نتیجه است!
@user17540361829منذ 4 ساعاتتعليقًا علىباید صبر کرد تا نتیجه این تفاهم بیاید بیرون اما به نظر من در نتیجه این تفاهم دستاورد تنگه هرمز از دست خواهد رفت اگر چنین شود دو گروه خوشحال میشوند دشمن و گروهی که دشمن به آنها در داخل امیدبسته اگر چنین شود دستگاه دیپلماسی باید پاسخگو باشدشخص رئیس جمهور باید پاسخگو باشدمحاصره هم پس از 60 روز برمیگردد
@Alirezarezaei12منذ 4 ساعاتدرس بگیریمبرجام به سه دلیل شکست خورد۱. سال ها، همه توان و انتظار مسولین کشور صرف ان شد. ۲. دولت وقت هیچ پلنی برای کشور، بدون توافق نداشت، غربی ها چون این را می دیدند امتیازات زیادی گرفتند.۳. عامل شکاف و اختلاف در داخل کشور شد، موافقان و مخالفان، با زبان تندی علیه هم صحبت می کردند!
@onyxMمنذ 4 ساعاتتعليقًا علىنفرین ابدی بر کسی که این دوگانه میدان و دیپلماسی رو ساخت...اگه همون زمان اعتراف فرانچسکو، این موجود رذل اعدام می شد، الآن جرأت بلبل زبونی پیدا نمیکرد و هسته اصلی مهمل بافی رییس جمهور (اگه مذاکره نکنیم، چیکار کنیم؟) شکل نمی گرفت.
@Saeed_alef313منذ 4 ساعاتتعليقًا علىتنگه هرمز در قبال رفع محاصره رفت که با آتش بس شروع شد و پاسخی نگرفتدر آتش بس نزدیک ۲۰بار حمله محدود و یک بار هم حملات متعدد به کشور شد.یک سوم لبنان اشغال شد و هزاران نفر شهید و زخمی شدنتا صبح قرارگاه خاتم الانبیا فرمودند آتش بس در لبنان ۸۴ بار نقض شده. دیپلماسی که فدا نشده، اما میدان رو نمی دونم
@Alirezarezaei12منذ 3 ساعاتدر مورد قضاوت ظریف افراط و تفریط زیادی می شود.هر افراطی، تفریطی هم در پی دارد.به نظرمن ظریف به دلیل مذاکره از موضع ضعف و خوش خیالی به آمریکا، شایستگی نشستن در جایگاه وزارت خارجه جمهوری اسلامی را ندارد. اما به عنوان یک متعهد و معتقد به کشور، محترم است.
@user172204960434منذ 3 ساعاتتعليقًا علىجوجه رو اخر پاییز میشمرند.حرف شما درست، پس چرا این همه دستاورد باید پنهان بشه از مردم؟!چرا ترامپ باید برای این تفاهم کنفرانس خبری بذاره؟!الان هم که علنا داره روح کوفتی تفاهم (شبیه روح برجام) نقض میشه.عمروعاص هم در خفا به ابوموسی قولی داد که بعدش خلافش رو انجام داد ها!
@Saeed_alef313منذ 3 ساعاتدیپلماسی دستاورد میدان رو تقلیل داد یا اونو تثبیت کرد؟اینکه دستاوردهای میدان هم به نام دیپلماسی فاکتور کنیم که نشد هنر. در روز چهلم جنگ داشته های ما و وضعیت ما بهتر بود یا بعد از آتش بس تا کنون؟!!!مغالطه نکنید.
@user177850516035منذ 3 ساعاتتعليقًا علىترسو ها خود به خود حذف میشن بگردین تو سازمانها نهاد ها اون مدیران معانهایی که تو جنگ حرفهای شبهه برانگیز زدن یا ترک شغل کردن رو بندازین بیرون نباید به ترسو ها آدمهای شبه ناک از جیب ملت حقوق بدین
@ASKAROLADIمنذ 3 ساعاتتعليقًا علىنماینده مجلس در سخنرانی ، با صراحت گفت؛ ما به میدان و نیروهای مسلح اعتماد داریم، ولی نسبت به دیپلماسی و دیپلماتها اعتماد نداریم!تو غلط میکنی کل نظام یکپارچه تحت نظارت رهبری است رهبری خودشان از تلاش های اقای قالیباف در پیامشان صراحتا تشکر کردند
@ResaneMeliRadioمنذ 3 ساعاتتعليقًا علىسلام دوستان https://www.tabnak.ir/005mtkادعای خبرگزاری تابناک ... متن کامل توافقاتهمین است که نشر دادیم ....