امیدارم عده ای بفهمند
@Alirezarezaei122 ساعت پیشامریکا به سبب فشار بسته بودن تنگه هرمز و نزدیکی انتخابات کنگره، در نقطه ضعف جدی بود و مجبور شده امتیاز دهد.ترامپ قمارباز انقدر مغرور است که روی کاغذ هم امتیازی ندهد.هر دستاوردهای توافق فعلی داشته باشدناشی از جنگ و ایثار رزمندگان جان بر کف بوده است.
@AzIran2 ساعت پیشدر پاسخ بهلطفاً حزبالله لبنان رو حمایت کنید با توکل به خدا حملات سنگینی به رژیم صهیونی وارد کنید انشاءالله اسلام پیروز است
@user1772473993422 ساعت پیشدر پاسخ بهظریف کم برای کشور زحمت نکشیده ها مخصوصا در جایگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با نظر رهبر شهید ! بد عهدی و گربه صفتی آمریکا و اروپا را به خودی ها وصل نکنید اصلا وقت انتقام گیری از خودی ها نیست ، سیاسی کاری چه فایده داره الان انتقام و انتقاد چه فایده داره الان ؟ چه حاصل؟
@Alirezarezaei122 ساعت پیشهمه فهمیدندمذاکره با آمریکا با زبان قدرت، نتیجه می دهد.بعد از نا امیدی کردن دشمن از تهدید و نفوذ و بمباران، نتیجه می دهد.مذاکره با التماس و خواهش و دادن امتیاز یک طرفه، بی نتیجه است!
@user175403618292 ساعت پیشدر پاسخ بهباید صبر کرد تا نتیجه این تفاهم بیاید بیرون اما به نظر من در نتیجه این تفاهم دستاورد تنگه هرمز از دست خواهد رفت اگر چنین شود دو گروه خوشحال میشوند دشمن و گروهی که دشمن به آنها در داخل امیدبسته اگر چنین شود دستگاه دیپلماسی باید پاسخگو باشدشخص رئیس جمهور باید پاسخگو باشدمحاصره هم پس از 60 روز برمیگردد
@Alirezarezaei122 ساعت پیشدرس بگیریمبرجام به سه دلیل شکست خورد۱. سال ها، همه توان و انتظار مسولین کشور صرف ان شد. ۲. دولت وقت هیچ پلنی برای کشور، بدون توافق نداشت، غربی ها چون این را می دیدند امتیازات زیادی گرفتند.۳. عامل شکاف و اختلاف در داخل کشور شد، موافقان و مخالفان، با زبان تندی علیه هم صحبت می کردند!
@onyxM2 ساعت پیشدر پاسخ بهنفرین ابدی بر کسی که این دوگانه میدان و دیپلماسی رو ساخت...اگه همون زمان اعتراف فرانچسکو، این موجود رذل اعدام می شد، الآن جرأت بلبل زبونی پیدا نمیکرد و هسته اصلی مهمل بافی رییس جمهور (اگه مذاکره نکنیم، چیکار کنیم؟) شکل نمی گرفت.
@Saeed_alef3132 ساعت پیشدر پاسخ بهتنگه هرمز در قبال رفع محاصره رفت که با آتش بس شروع شد و پاسخی نگرفتدر آتش بس نزدیک ۲۰بار حمله محدود و یک بار هم حملات متعدد به کشور شد.یک سوم لبنان اشغال شد و هزاران نفر شهید و زخمی شدنتا صبح قرارگاه خاتم الانبیا فرمودند آتش بس در لبنان ۸۴ بار نقض شده. دیپلماسی که فدا نشده، اما میدان رو نمی دونم
@Alirezarezaei122 ساعت پیشدر مورد قضاوت ظریف افراط و تفریط زیادی می شود.هر افراطی، تفریطی هم در پی دارد.به نظرمن ظریف به دلیل مذاکره از موضع ضعف و خوش خیالی به آمریکا، شایستگی نشستن در جایگاه وزارت خارجه جمهوری اسلامی را ندارد. اما به عنوان یک متعهد و معتقد به کشور، محترم است.
@user1722049604342 ساعت پیشدر پاسخ بهجوجه رو اخر پاییز میشمرند.حرف شما درست، پس چرا این همه دستاورد باید پنهان بشه از مردم؟!چرا ترامپ باید برای این تفاهم کنفرانس خبری بذاره؟!الان هم که علنا داره روح کوفتی تفاهم (شبیه روح برجام) نقض میشه.عمروعاص هم در خفا به ابوموسی قولی داد که بعدش خلافش رو انجام داد ها!
@Saeed_alef3132 ساعت پیشدیپلماسی دستاورد میدان رو تقلیل داد یا اونو تثبیت کرد؟اینکه دستاوردهای میدان هم به نام دیپلماسی فاکتور کنیم که نشد هنر. در روز چهلم جنگ داشته های ما و وضعیت ما بهتر بود یا بعد از آتش بس تا کنون؟!!!مغالطه نکنید.
@user1778505160351 ساعت پیشدر پاسخ بهترسو ها خود به خود حذف میشن بگردین تو سازمانها نهاد ها اون مدیران معانهایی که تو جنگ حرفهای شبهه برانگیز زدن یا ترک شغل کردن رو بندازین بیرون نباید به ترسو ها آدمهای شبه ناک از جیب ملت حقوق بدین
@ASKAROLADI1 ساعت پیشدر پاسخ بهنماینده مجلس در سخنرانی ، با صراحت گفت؛ ما به میدان و نیروهای مسلح اعتماد داریم، ولی نسبت به دیپلماسی و دیپلماتها اعتماد نداریم!تو غلط میکنی کل نظام یکپارچه تحت نظارت رهبری است رهبری خودشان از تلاش های اقای قالیباف در پیامشان صراحتا تشکر کردند
@ResaneMeliRadio1 ساعت پیشدر پاسخ بهسلام دوستان https://www.tabnak.ir/005mtkادعای خبرگزاری تابناک ... متن کامل توافقاتهمین است که نشر دادیم ....