احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل

طبق نظرسنجی دانشگاه «کوئینیپیاک» ۷۰ درصد آمریکایی‌ها معتقدند که ایالات متحده نباید در ایران دخالت کند. این امر در حالی است که بسیاری از کارشناسان آمریکایی نیز براین باورند که هرگونه جنگی با ایران تنها به خاطر تامین منافع اسرائیل است.
گروه فارس پلاس: در میان تحلیل‌ها و نظرات کارشناسان آمریکایی پیرامون ماجراجویی‌های آمریکا علیه ایران، اینکه چرا باید به خاطر رژیمی چون اسرائیل خود را به خطر بیندازند، احساسی منفی است که این کارشناسان و همچنین بخش‌ عمده‌ای از افکار عمومی آمریکا را می‌آزارد.
۲۴ MB
در ویدئویی که یکی از شهروندان آمریکایی از خود منتشر کرده است، او به وضوح اعتراض می‌کند که چرا آمریکا باید با ایران بجنگند؛ «آن هم به خاطر یک طرف خارجی (اسرائیل) که کاری جز غارت کردن آمریکا ندارد».
۳۰ MB
آمریکایی‌ها علیه جنگ طلبی ترامپ«70 درصد آمریکایی‌ها مخالف حمله به ایران‌ هستند. اما واشنگتن به‌جای گوش دادن به مردم، به فرمان نتانیاهو حرکت می‌کند»؛ اسکات هورتون کارشناس آمریکایی با طرح چنین مواضعی با تکیه به آمارهایی که نشان از مخالفت اکثریت مردم آمریکا نسبت به هرگونه ماجراجویی علیه ایران دارند، معتقد است که رئیس جمهور آمریکا صرفا به خاطر منافع اسرائیل قصد خیانت به آمریکایی‌ها را دارد. این کارشناس آمریکایی می‌گوید: «این (تهدید به جنگ با ایران) یک تغییر موضع نیست، این یک خنجر از پشت است!... بعد از ۲۰ سال جنگ در خاورمیانه، تنها دستاورد آمریکا «پیشرفت در ساخت اندام مصنوعی» برای سربازان قطع‌عضو بوده است.»جک هانتر نویسنده و تحلیلگر سیاسی آمریکایی نیز با استناد به نظرسنجی‌ها از مردم آمریکا در خصوص هرگونه ماجراجویی علیه ایران، معتقد است که ترامپ در صورت چنین جنگی، افکار عمومی آمریکا را در اختیار نخواهد داشت. وی طی یادداشتی در نشریه اندیشکده کویینسی نوشته است: «وقتی دولت بوش به عراق حمله کرد، بنا به نظرسنجی‌های موسسه گالوپ، در میان آمریکایی‌ها ۷۲ درصد حمایت داشت. اگر دونالد ترامپ حالا بخواهد جنگی از سوی آمریکا علیه ایران آغاز کند، حتی یک‌چهارم آمریکایی‌ها هم امروز نمی‌خواهند او ایران را بمباران کند».
سفرهای متعدد نتانیاهو به واشنگتنهربار که نتانیاهو به واشنگتن سفر می‌کند، گمانه زنی‌ها پیرامون تحریک ترامپ علیه ایران توسط او مطرح می‌شود. در حالی که اغلب رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که سفر نتانیاهو به آمریکا برای برهم زدن احتمال هرگونه توافقی با ایران است، کارشناسان آمریکایی معتقدند نتانیاهو قصد دار ترامپ را در تله جنگ با ایران بیندازد. سرهنگ مک گریگور از نظامیان سابق ارتش آمریکا تصریح می‌کند که آمریکا نباید برای منافع اسرائیل وارد هرگونه ماجراجویی علیه ایران شوند. این سرهنگ بازنشسته که اکنون به عنوان کارشناس مسائل سیاسی فعالیت می‌کند، می‌گوید: «اسرائیلی‌ها هر چیزی را که منجر به نابودی کشورهای مسلمان منطقه شود، چیز خوبی می‌دانند و هرچه این کشورها ویران‌تر، تکه‌تکه‌تر و متفرق‌تر باشند، برای آن‌ها بهتر است.»عملیات تخریبی نتانیاهو در مذاکرات بین ایران و آمریکا، عاملی است که کارشناسان آمریکایی آن را مصداق بارزی از تحریک ترامپ برای ورود به جنگی می‌دانند که نه منافع آمریکا بلکه منافع اسرائیل را دنبال می‌کند. برهمین اساس، مک گریگور به ایرانی پیشنهاد می‌دهد که «اگر من یک ایرانی بودم و با حمله آمریکا به کشورم مواجه می‌شدم، «مادر همه حملات» را آغاز می‌کردم و اسرائیل و تمام پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار می‌دادم».
گراهام: نتایاهو و ترامپ با هم موافقنداظهارات کارشناسانی چون مک گریگور موید به واقعیاتی است که از جانب لیندسی گراهام، از نزدیک‌ترین نمایندگان سنای آمریکا به ترامپ نیز اعتراف می‌شود. این نماینده تندروی مجلس سنای آمریکا که اخیرا به اراضی اشغالی فلسطین سفر کرده بود، در یک نشست خبری اذعان کرد که اختلافی میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل درباره سیاست‌های دو طرف در قبال ایران وجود ندارد. گراهام گفت: «سفر من برای دادن اطمینان خاطر به اسرائیلی‌ها در خصوص این است که شکافی میان نتانیاهو و دونالد ترام‍پ درباره کارهایی که باید انجام شود و نحوه انجام آن وجود ندارد».سفر نتانیاهو به واشنگتن و سپس سفر گراهام به تل آویو و نتایجی که از این دو سفر حاصل می‌شود، باعث شده تا نشریه میدل ایست آی در گزارشی تحلیلی این هشدار را به ترامپ بدهد که مبادا در تله نتانیاهو گرفتار شود.
۲۱ MB
بیزاری آمریکایی‌ها از رژیم اسرائیلبیش از دو سال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و دیگر جنگ افروزی‌های این رژیم باعث ایجاد تغییرات قابل توجه در افکار عمومی کشورهای غربی و خصوصا آمریکا نسبت به ماهیت این رژیم شده است. متیوهو کارشناس سیاسی و یکی از نظامیان سابق ارتش آمریکا گفته است: «آنچه نیاز دارید تغییر رژیم در تهران نیست، بلکه تغییر رژیم در تل‌آویو است. چرا که شما با یک دولت استعمارگرِ شهرک‌نشین، یعنی اسرائیل، مواجه هستید».با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.#ایران #آمریکا #اسرائیل #نفرت_جهانی#ترامپ #جنگ#صهیونیست
12:03 - 30 بهمن 1404
فارس پلاس

4 بازنشر11 واکنش
35٫8k بازدید


15 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌نیما‌
@Qom1630 بهمن 1404
در پاسخ به
لطفا از این پویش حمایت کنید تا فحشا فساد در فضای محتوا پیام رسان سروش پلاس نابود بشود  🙏https://farsnews.ir/Qom16/1771243533194078256
تصویر نمایه‌ی ‌نیما‌
نیما

@Qom16  •  27 بهمن 1404

درخواست بازنگری در مدیریت بخش پالایش سروش پلاس
مطالبه

درخواست بازنگری در مدیریت بخش پالایش سروش پلاس

با سلام و احترام در ماه‌های اخیر ضعف محسوسی در عملکرد بخش پالایش و رسیدگی به گزارش‌های کاربران در سروش پلاس مشاهده می‌شود. به نظر می‌رسد حضور آنلاین و پیگیری مستمر در بخش ریپورت کافی نیست و بسیاری از گزارش‌ها یا با تأخیر طولانی بررسی می‌شوند یا نتیجه بازدارنده‌ای در پی ندارند. این مسئله باعث شده برخی تخلفات بدون برخورد جدی ادامه پیدا کند. در حال حاضر مواردی مانند توهین به اقوام، انتشار محتوای مبتذل و تحریک‌آمیز، حمایت‌های سیاسی مسئله‌دار، فعالیت کانال‌های کراش‌یابی با محتوای مستهجن، حذف نشدن حساب‌ها و کانال‌های متخلف با وجود گزارش‌های متعدد، تبلیغات نامتعارف، بیوهای نامناسب، کلاهبرداری‌های مجازی و فروش روش‌های دور زدن فیلترینگ، همچنان مشاهده می‌شود و در برخی بخش‌ها رو به عادی‌سازی است. ادامه این روند موجب کاهش اعتماد کاربران دغدغه‌مند و تضعیف فضای سالم پیام‌رسان خواهد شد. لذا تقاضا داریم در مدیریت بخش پالایش تجدیدنظر جدی صورت گیرد و فرد یا تیمی جدید، فعال، پاسخگو و پیگیر جایگزین شود تا گزارش‌های مردمی با دقت، سرعت و قاطعیت بررسی و رسیدگی شوند. انشاالله مسئولین دغدغه مند پیگیر این موضوع بشوند با احترام جمعی از کاربران دغدغه‌مند

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌۳زار پورحسین‌
@Sezarr30 بهمن 1404
در پاسخ به
حالا چرا جمهوری اسلامی داره تو زمین اسرائیل بازی می کنه ؟‌ جنگ با آمریکا همون چیزیه که اسرائیل می خواد و جمهوری اسلامی هم انگار همینُ می خواد!!! 47 سال وعده نابودیه اسرائیل ولی در عمل کاملا برعکس !!! قضاوت با شما !!!

تصویر نمایه‌ی ‌9**5443‌
@user170910007299005979630 بهمن 1404
مردم آمریکا قربانی قوم یهود

تصویر نمایه‌ی ‌اینجا ایران است‌
@Here_is_iran30 بهمن 1404
در پاسخ به
ما دنبال فروپاشی و اضمحلال آمریکا نیستیم بلکه خیر دنیا و آخرت را که برای خودمان می خواهیم برای آنها هم می خواهیم.ما به آمریکایی ها می گوییم که در ایران هم متاسفانه سوراخ دعا گم شده است و اسلامی که ما دنبال آن بودیم در برخی موارد به بیراهه رفته است وگرنه ایرانی دنبال صلح و عدالت و انصاف و مدارا است.

تصویر نمایه‌ی ‌فروغ شیخعلی‌
@Forough1130 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌فروغ شیخعلی‌
فروغ شیخعلی

@Forough11  •  30 بهمن 1404

تحرکات مشکوک آمریکا در پایگاه الحریر عراق

وبگاه عراقی «المعلومه» به نقل از یک منبع آگاه نوشت که پایگاه الحریر در نزدیکی اربیل هم‌زمان با ورود یک کاروان نظامی بزرگ از سوریه، از ساعات ابتدایی بامداد امروز، تدابیر امنیتی شدیدی برقرار کرده است.#آمریکا #ایران

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌اینجا ایران است‌
@Here_is_iran30 بهمن 1404
در پاسخ به
ما با سه گروه مواجه هستیم۱- یک عده که تیزی چاقو را در دست و با دسته آن می خواهند کارها را درست کنند.۲- یک عده که دسته چاقو را در دست اما تیزی آن به سمت بالا و با قسمت غیر تیز آن می خواهند کارها را درست کنند.۳- گروه سوم هم چاقو را درست در دست گرفته اما آن ۲ گروه بالایی اجازه کار به آنها نمی دهند.

تصویر نمایه‌ی ‌بامداد ایران‌یار‌
@Bamdad_IranYar30 بهمن 1404
کوبا بغل گوش امریکاست و بیش از ۶۵ سال است که این غول پلید هیچ غلطی نکرده. حالا مردم ایران قوی با عزم و همدلی خود چنان سُم و دُم این امریکای پلید ناپاک را به هم می‌دوزند که دیگر جرأت گردن فرازی نداشته باشد.

تصویر نمایه‌ی ‌اینجا ایران است‌
@Here_is_iran30 بهمن 1404
در پاسخ به
رابطه ایران و آمریکا باید از همان جایی درست شود که خراب شده است.یعنی اصلا دنبال هیچ مذاکره نباشید فقط یک تفاهم نامه ساده بنویسید که سفارت خانه های دو کشور به حالت عادی بازگشت کند. حداقل هزینه های دوطرف کم می شود.مثل رابطه ای که الان با انگلیس و فرانسه داریم.بگزارید اختلافات در طول زمان حل شود.

تصویر نمایه‌ی ‌Ha Hasani‌
@hasani134130 بهمن 1404
در پاسخ به
آقای اینجا ایران است اختلاف ما با آمریکا ذاتی است. حل شدنی نیست. شما اخبار آمریکا را رصد کن و دیدگاههای آنان را بخوان ، خودت متوجه می شوی که با آمریکا نمی شود کنار آمد.

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Abbashajihoseinlo30 بهمن 1404
در پاسخ به و
از جزیره مرموز تا نبرد سیاسی واشنگتن؛ تاریخچه پرونده اپستین و شکاف تازه در اردوگاه ترامپ»

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌سرباز‌
@Baghdad012030 بهمن 1404
در پاسخ به و

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Abbashajihoseinlo30 بهمن 1404
در پاسخ به و
عکس‌هایی که از ترامپ در پرونده #اپستین منتشر شددر یکی از عکس‌های منتشرشده، تصویری از عکس‌های چاپ‌شده در کشوی میز ‏اپستین قرار داشت که عکس‌های ترامپ دیده می‌شد — شامل یک عکس شناخته‌شده که ترامپ، ملانیا ترامپ و گيزلين ماکسول همراه اپستین در آن دیده می‌شوند. در همان فایل همچنین تصویر ترامپ با چند ز…
نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌عباس حاجی حسینلو‌
@Abbashajihoseinlo30 بهمن 1404
در پاسخ به و
(خط زمانی ارتباطات گزارش‌شده میان دونالد ترامپ و جیفیری اپیستین)دهه ۱۹۹۰؛ رفت‌وآمدهای اجتماعی در نیویورک و فلوریدادر دهه ۹۰ میلادی، هر دو در محافل ثروتمندان نیویورک و پالم بیچ رفت‌وآمد داشتند.عکس‌هایی از مهمانی‌ها و رویدادهای اجتماعی وجود دارد که آن‌ها را در کنار هم نشان می‌دهد. عکس ها غیر قاب…
نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
@Amin_Y30 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌امین یزدان پناه‌
امین یزدان پناه

@Amin_Y  •  28 بهمن 1404

احکام جایگزین به جای عفو یا مجازات اغتشاشگران فریب‌خورده

امیدوارم از پویش پیشنهادی زیر حمایت شود و در دستور کار قوه محترم قضائیه قرار گیرد تا از یک تهدید، فرصت ساخته شود.
پیشنهادها

احکام جایگزین به جای عفو یا مجازات اغتشاشگران فریب‌خورده

رهبر انقلاب در ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ در دیدار مردم استان آذربایجان شرقی کشته‌شدگان و درگیرشدگان در حوادث دی ۱۴۰۴ را به ۴ دسته تقسیم کردند: ۱- مفسدین و فتنه‌گران و کودتاچی‌هایی که اجل مهلتشان نداد و به درک واصل شدند و سر و کارشان با خدا است. ۲- نیروهای مدافع امنیّت و مدافع سلامت نظام (نیروهای انتظامی، نیروهای بسیجی و سپاهی و کسانی که در کنار اینها حرکت میکردند). ۳- رهگذرها (مردم بی‌گناهی که در خیابان راه میرفتند یا در محل کسب یا منازلشان بودند). ۴- آن کسانی که فریب خوردند، سادگی به خرج دادند، بی‌تجربه بودند و با فتنه‌گرها همراه شدند. از رئیس محترم قوه قضائیه خواهشمند است در صورت صلاحدید دستور فرمایند مجازات‌های جایگزین به جای عفو یا مجازات افرادی که در دسته چهارم قرار می‌گیرند و اکنون در دست قانون هستند، در نظر گرفته شود. پیشنهاد می‌شود یک دوره مطالعاتی و پژوهشی در حوزه دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برای این دسته از اغتشاشگرانی که فریب خوردند و در عین حال در دسته سردستگان و عوامل تروریستی قرار نداشتند در نظر گرفته شود و در صورت انجام پژوهش و مطالعات و کسب نمرات قابل قبول در آزمونها و دفاع از پژوهش مربوطه خودشان، مورد عفو قرار گیرند (کتابها و نوشته‌هایی نظیر صعود چهل‌ساله، گرگها با چشم باز می‌خوابند (سرگذشت استعمار)، تاریخ معاصر ایران، وصیت‌نامه امام خمینی (ره)، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، صحبتها و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله) و... مورد پیشنهاد است). مزیت انجام این کار، ساختن فرصت از دل تهدید خواهد بود. چرا که به طور قطع، کسی که از سر نادانی و عدم اطلاع از پیشرفتهای جمهوری اسلامی، دست به خرابکاری می‌زند و بازگشت حکومت فاسد و دست‌نشانده و عقب‌افتاده پهلوی را [به دلیل ساخته شدن یک آرمانشهر کاذب و متوهمانه در ذهنش به دست دستگاه رسانه‌ای پرهیاهوی دشمن]‌ مطالبه می‌کند و حقیقتاً پیشرفت کشورش را دوست دارد، چنین فردی اگر با حقایق مواجه شود و به دستاوردهای واقعی ایران اسلامی بعد از انقلاب پی ببرد، خود به یک مبلّغ جمهوری اسلامی مبدل خواهد شد. نکته شایان ذکر اینکه اگر این دسته از مجرمان بدون مجازات، مورد عفو قرار گیرند هیچ بعید نیست که قدر این بخشش را ندانند و در فتنه‌های آتی دوباره به خرابکاری روی آورند و با اغتشاشگران همراهی کنند. همچنین اگر این افراد با مجازات‌های قهرآمیز مواجه شوند، این احتمال وجود دارد که به کینه و بغض آن مجازات‌های قهرآمیز دوباره مترصّد فرصتی برای ضربه زدن به این نظام باشند و در بزنگاه‌های مهم، کینه خود را با رقم زدن و مشارکت در فتنه‌های ریز و درشت، مشابه حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ بر سر ملت نجیب ایران و نظام اسلامی تخلیه کنند. خداوند این کشور، این مردم و مسئولان خدوم و صدیق و مخلصش را در پناه خود حفظ کند و ظهور حجتش را نزدیکتر فرماید.

قوه قضائیه، رئیس قوه قضائیه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز‌
@Baghdad012030 بهمن 1404
در پاسخ به و

این خبر حذف شده است.