۵ شهید در تهاجم به پتروشیمی ماهشهر

در پی تهاجم هوایی دشمن به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، ۵ نفر شهید شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، ولی‌الله حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان اعلام کرد، در پی تهاجم دشمن آمریکایی و صهیونیستی به برخی شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، ۵ نفر به شهادت رسیدند. وی افزود: ۱۷۰ نفر از مجروحان این حادثه به‌صورت سرپایی مداوا و ترخیص شده‌اند. این حمله صبح امروز شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ به چند واحد پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر صورت گرفت.
21:13 - 15 فروردین 1405
استان ها
خوزستان

2 بازنشر8 واکنش
210٫6k بازدید


15 پاسخ

@user17681625561515 ساعت پیش
در پاسخ به
نیروهای مسلح ضربه دردناک پتروشیمی های منطقه بزنید

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو‌
@For_Khamenei15 ساعت پیش
در پاسخ به
کشور های دشمن منطقه را از چیزی بنام پتروشیمی محروم کنید.

@user17738477008815 ساعت پیش
در پاسخ به
ما نت نداریم از هموطنان خارج از کشور میخواهیم صدای ما باشند و تا این بمباران وحشیانه که اکنون به زیرساختهای حیاتی رسیده خاتمه یابد

@Khandaee15 ساعت پیش
در پاسخ به
D
Daee

@Khandaee  •  1 روز پیش

مطالبه

با مروجان آتش‌بس برخورد شود

با توجه به شرایط کشور که در ماه دوم جنگ با دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار دارد و با توجه به تلاش گسترده دشمن در جنگ روانی و انشقاق بین آحاد مردم که با نثار جان و مالشان با اقتدار پشت نیروهای مسلح و تمامیت ارضی کشور ایستاده اند و با توجه به اینکه در گوشه و کنار کشور افرادی با تحلیل ، درخواست یا هر حرف و عملی در راستای اهداف دشمن چه سهواً و چه عمداً عمل می‌کنند. مردم کشور ایران خواستار برخورد جدی با آنهاست. بعد از شهادت تعداد زیادی از کودکان ، زنان و مردم این سرزمین این امر باید با جدیت تمام پیگیری شود هیچکس در کشور جمهوری اسلامی ایران حق صحبت در مورد پایان جنگ ، آتش بس و یا هرگونه صحبتی در این خصوص را ندارد. مردم ایران تصمیم در این خصوص را به طور تمام و کمال به رهبر معظم انقلاب داده اند و به هیچ شخص دیگری در هر جایگاهی اجازه اظهار نظر در این خصوص را نمی‌دهد عدم برخورد با این افراد خیانت به خون تمامی شهداست.

هیات دولت، قوه قضائيه، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@IranParastt15 ساعت پیش
در پاسخ به
ا
ایران پرست

@IranParastt  •  23 ساعت پیش

پیشنهادها

دریافت خسارات وارده به زیرساخت‌ها و اماکن تاریخی و علمی از کشتی‌ها

با توجه به ناکارآمدی دادگاه های بین المللی و کارشکنی دشمنان در روند قضاوت عادلانه در پرونده ها، خسارات وارده به کشور به صورت عوارض مازاد، از کشتی های عبوری از تنگه هرمز به صورت ریالی دریافت شود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910045674326531515 ساعت پیش
در پاسخ به
بسیج عشایر رو مجهز کنید به دوش پرتاب تا جنگنده و بالگرد دشمن رو شکار کنند. و مثل دیروز غافلگیر نشیم.

تصویر نمایه‌ی ‌اصفهان سبز‌
@esfahansabz15 ساعت پیش
در پاسخ به
♦️انفجار های دقایقی پیش #اصفهان مربوط به کجا بود؟🔹چهار انفجار شدید جنوب اصفهان محدوده #بهارستان و محدوده کوه صفه، محل اصابت های قبلی حوالی ۲۱:۵۰🔹صدای انفجار در محدوده شهرضا، محل اصابت های قبلی، حوالی ۲۱:۴۵🔹دو انفجار شدید محدوده شرق اصفهان-کردآباد، محل اصابت های قبلی، خارج از بافت مسکونی حوا…نمایش بیشتر

@Genzo15 ساعت پیش
در پاسخ به
اینم از بازدارندگی ایران

@user170910049248111306415 ساعت پیش
چقدر اینا ******** ان، چقدر دلم سوخت برای پتروشیمی ماهشهر😔، مال مردم رو میزنن بعد تو اینتراشغال مینوسه «حمله امریکا و اسراییل در حمایت از مردم ایران» ادم نمیدونه بهنده یا گریه کنه، واقعا کسی هست این حرفا رو باور کنه؟!

@Ali_a14 ساعت پیش
در پاسخ به
اونقدر نزدیم تا زدن. باز هم رسیدیم به صبر استراتژیک.

@MohammadMostafu14 ساعت پیش
الان یه نفر از نوادگان ابوموسی اشعری و خوارج (یا از شعبه‌ی همپیمانان اپستین در ایران) میاد و با صحبت‌های ساده‌لوحانه خون این شهدا رو پایمال میکنه.

@user17695270131214 ساعت پیش
اقایون تصمیم گیر اولویت زدن زیر ساخت اسراییل باشه و بعد زیر ساخت منطقه تا وقتی خطی روی زیر ساخت اسراییل نیفته این جنگ تمام نمیشه باید زیر ساختاشو یکی پس از دیگری بزنی و بعد زیر ساخت منطقه و الا اونا میزنن یادتون نره سناریو جنگ رو اسراییل نوشته با پول اعراب و تجهیزات آمریکایی پس سناریو رو بهم بریزید

تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین‌
@AmiirHm14 ساعت پیش
در پاسخ به
جامعه جهانی وظیفه دارد حمله به مناطق و افراد غیرنظامی را محکوم کند.آمریکا و اسرائیل ارزشی برای جان غیرنظامیان قائل نیستند.

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel14 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  29 بهمن 1404

رفع تحریم یا بی اثر کردن تحریم ها
مطالبه

مطالبه رفع یا بی‌اثر کردن تحریم‌ها

همانطور که می‌بینید تحریم‌ها و کاسبان تحریم وضع کشور را به این روز انداختند و ناترازی‌ها و قیمت‌های نجومی و گرانی و تورم بدین گونه شده که می‌بینید. فروپاشی اقتصادی اول در ذهن برخی مدیران اتفاق می‌افتد و بعد به مرور در اقتصاد و کشور پیاده‌سازی می‌شود. چیزی که مشخص است منافع برخی به این تحریم‌ها گره خورده است. چه خارجی چه داخلی و تا زمانی که سایه تحریم است وضع اقتصاد و کشور همین است. دور زنندگان تحریم کاری کردند که ارز ۱۰۰۰ تومانی به بالای ۱۶۰ هزار تومان رسیده و هنوز در حال بالا رفتن است. اقتصاد مقاومتی طی چند دهه گذشته بیش از آنکه در عرصه عمل به‌ صورت ملموس اجرا شود، در حد شعار باقی مانده است. با وجود تأکیدهای مکرر بر ضرورت تبدیل فشارهای خارجی به فرصت و تقویت توان داخلی، در عمل نه‌ تنها زیرساخت‌های لازم برای تاب‌آوری اقتصادی به‌ طور جدی تقویت نشد، بلکه شرایط به‌ گونه‌ای پیش رفت که محدودیت‌ها و تحریم‌ها اثرات سنگینی بر معیشت مردم و ساختار اقتصادی کشور گذاشت. گرانی، تورم فقر و رانت و کاهش ارزش ریال و خروج سرمایه و کاهش تولید کوچک‌ترین تاثیرات این تحریم ها بوده و متاسفانه هنوز ادامه دارد. باید قبول کنیم که نتوانستیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم تا در مرحله بعد روش های جدید و نتیجه محور که در دنیا جواب گرفته را پیاده سازی بکنیم. اگر هم بگوییم توانستیم که این همه گرانی و تورم و ریال از دست رفته از کجا آمده هست؟ ببینیم چه اقتصادی در دنیا مقاوم شده و چگونه؟ و آن را الگو سازیم. چین یکی از نمونه های خوب اقتصاد مقاومتی است. در پایان، از مسئولان می‌خواهم که یا سایه تحریم‌ها را از سر کشور بردارند و یا چنانچه نیاز به ظرفیت‌ها و رویکردهای تازه‌ای برای مدیریت این شرایط وجود دارد، زمینه بهره‌گیری از افراد و تیم‌هایی با توانمندی بالاتر در این حوزه را فراهم سازند تا این مسئله نه در سطح شعار، بلکه در عمل به نتیجه مطلوب برسد.

سران قوا، رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Javade11 ساعت پیش
در پاسخ به
ج
جواد سلام زاده

@Javade  •  18 ساعت پیش

این حمله نشان می دهد که حمله متقابل قبلی به تاسیسات مشابه در رژیم صهیونی و شرکت هایی با عمده سهام آمریکایی کافی نبوده و بازدارندگی کامل و یا حتی نسبی را ایجاد نکرده است.از نیرو های مسلح و مسئولان شورای عالی امنیت ملی انتظار می رود روش را تغییر دهند تا دشمن متوجه نتیجه اعمال خود شود.اگر این روند عد…
نمایش بیشتر