پلیس اسپانیا به دنبال دستگیری عامل حمله به وینیسیوس

پلیس اسپانیا هواداری که در جریان دیدار آلباسته برابر رئال مادرید در جام حذفی، به وینیسیوس جونیور موز پرتاب کرده بود را شناسایی کرده و به دنبال بازداشت او است؛ این اقدام به‌عنوان حرکتی نژادپرستانه تلقی شده و پلیس در حال پیگیری مجازات‌های قانونی برای فرد خاطی است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا؛ در جریان دیدار آلباسته و رئال‌مادرید در تاریخ ۱۴ ژانویه، هوادار آلباسته پوست موزی را به سمت وینیسیوس جونیور پرتاب کرد که به‌عنوان یک اقدام نژادپرستانه شناخته شد.این حادثه در ورزشگاه کارلوس بلمونته و در رقابت‌های جام حذفی اسپانیا رخ داد و به‌شدت واکنش‌ها را برانگیخت؛ پلیس اسپانیا این اقدام را در راستای رفتارهای توهین‌آمیز و نژادپرستانه در ورزشگاه‌ها ارزیابی کرده است.
پلیس اسپانیا با استفاده از امکانات فنی و تدابیر امنیتی برای این مسابقه، موفق شد هویت فرد خاطی را شناسایی کند. این تماشاگر به دلیل پرتاب موز به‌سوی وینیسیوس جونیور از سکوها شناسایی شد؛ طبق گزارش‌های پلیس، این فرد در حال حاضر تحت تعقیب است و تلاش برای بازداشت او ادامه دارد.
پلیس اسپانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که فرد خاطی طبق قانون ۱۹/۲۰۰۷ که مربوط به مقابله با خشونت، نژادپرستی و بیگانه‌ستیزی در ورزش است، مجازات خواهد شد. این اقدام در چارچوب پروتکل‌های معمول پیشگیری و پیگرد رفتارهای تبعیض‌آمیز در رویدادهای ورزشی صورت می‌گیرد. این حادثه به‌ویژه در فصلی که با موارد مشابه در سایر ورزشگاه‌های اسپانیا همراه بوده، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.#فوتبال#ورزشی#اسپانیا
10:11 - 14 بهمن 1404
ورزش
فوتبال جهان
باشگاه توانا