حجت‌الاسلام طائب: برای کمک به دولت جلسات متعددی با رئیس جمهور داریم

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با رئیس‌جمهور برای کمک به دولت گفت: موضوعات مشخصی که سازمان بسیج و بسیجیان می‌توانند در آنها حضور پیدا کنند، در حال احصاست و برای آنها یکی‌یکی برنامه‌ریزی می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با خبرنگار سیاسی فارس با قدردانی از تلاش‌های رئیس‌جمهور برای حل مشکلات مردم اظهار کرد: ما از رئیس‌جمهور محترم با نگاه‌های خوبی که در موضوع حضور مردم در عرصه‌های مختلف دارند، تشکر می‌کنیم. ایشان به این موضوع اعتقاد دارند که سازمان بسیج هم می‌تواند برای حل مسائل مردم و کشور، نقش مؤثری داشته باشد.وی افزود: در این راستا، جلسات متعددی با ایشان داریم و در حوزه‌های مختلف در حال گفت‌وگو هستیم.حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب تاکید کرد: موضوعات مشخصی که سازمان بسیج و بسیجیان می‌توانند در آنها حضور پیدا کنند و به دولت کمک کنند، در حال احصاست و برای آنها یکی‌یکی برنامه‌ریزی می‌شود.
پایان پیام/
بمنظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.
16:37 - 21 مهر 1405
سیاست
نظامی و امنیتی

3 بازنشر4 واکنش
45٫7k بازدید




6 پاسخ

@Far0521 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
شما صحبت میکنین بعد اونا میرن حرف ظریف رو انجام میدن !تا الان بابت جنگ وسیاست غیر این بود ؟اقتصاد که ولش کنیم .حالا تعارف کنیم نگیم در بهترین حالت پزشکیان صلاحیت مسند ریاست جمهوری نداره !

@user17685361183921 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
یک یگان ضربت واکنش سریع مثل کمیته انقلاب ورژن جدید و به روز از نیروهای بسیج درست کنید برای مقابله با اراذل و اوباش و تروریست ها

تصویر نمایه‌ی ‌صابر بصیر‌
@Saberbasir21 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
کدوم دولت؟

@user17203291801521 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
خدا خیرتون بده این که کلا وا داده . امیدی بهش نیست مگه شماها کاری بکنید

تصویر نمایه‌ی ‌مهندس علوی‌
@Eng_alavi21 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
خداوند به همه آنهایی که به جای در سایه بودن با جان و آبروی خود وسط میدان جهاد برای اسلام و انقلاب و ایران هستند توفیق و سلامتی عنایت فرماید.

@davood3721 مهر 1405
در پاسخ به @AliShafieeAghdam
بسیج اقتصادی راسازمان دهید . هراستان باابتکارات خاص قرارگاه اقتصادی متشکل از تولید کنندگان محلی اعم ازکشاورزی وصنعتی ودامی ..راساماندهی وضمن حمایت برای تولید هرچه بیشتر ، محصولات را باحذف واسطه به دست مردم برسانند. بسیج درتبلیغ مصرف بهینه وصرفه جویی ها فعالانه مشارکت نماید...