ایده و راهکار

صندوق جبران ضرر بورس برای مالباختگان فراهم شود

برای جبران ضرر مالباختگان بورس چکار باید کرد ؟ بنظر بنده ایجاد یک صندوق جدید به جای صندوق حمایت از بورس به نام صندوق حمایت از سرمایه گذاران با ساختار متفاوت و جهت سود‌آوری ضروری است. دولت برای اینکه اندکی مشکلات سرمایه گذاران بورس کشور را کاهش دهد و اطمینان به سرمایه گذاران جدید بدهد، باید به دنبال اصلاح باشد. هدف از تشکیل این صندوق الزاما بحث ایمنی و جبران ضرر سرمایه گذاران در بازار سرمایه است، بدین نحو که سهامداران آن الزاما باید دولت و افراد حقیقی مال باخته طبق خود اظهاری و راستی آزمایی (به نرخ روز) باشند. روال انجام کار بهتر است اینگونه باشد که دولت مقداری از مبلغی که قانونا ملزم به وارد کردن برای ایجاد آرامش در بازار بورس شده به عنوان سرمایه پایه وارد این صندوق کند و سهامداران صندوق (که همان متضررین بورس هستند) در سود این صندوق شریک باشند. هر زمان از صندوق سودی حاصل شد دولت سهم خود را به عنوان مقداری از اصل سرمایه بر می دارد و بقیه در اختیار سهامداران دیگر خواهد بود . همچنین پیشنهاد می شود این صندوق قابل معامله گردد تا هم دولت به اصل سرمایه خود زودتر برسد و هم ضرر متضررین بورس سریعتر جبران شود. این ساختار، فشار مالی آنچنانی به دولت وارد نمی‌کند در حالی که اطمینان خاطری به سرمایه گذارن گذشته و آینده بورس خواهد داد و باعث رونق مجدد این بازار خواهد شد. این طرح خام برای اجرا نیاز به برررسی دقیق و کارشناسی خواهد داشت.

0
100
گزارش از مطالبه
10:41 - 29 بهمن 1402




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دوست‌دار رجایی‌
@MARajai2 اسفند 1402
در پاسخ به
آنجایی که قمارخانه بورس سود 10 برابری میدهد میشود به به و چه چه، ولی وقتی ضرر میدهد، کل کشور باید سیاه پوش شوند. چرا ضرر کارگر، شالیکار، کشاورز و .. را هم دولت پرداخت نکند؟ این بورسی ها چرا خونشان رنگین تر است؟ لطفا به جای اینکه برای مشکلات قمارخانه ها راه حل ارایه دهیم، اقتصاد اسلامی را اجرا کنیم.

@javad1107 اسفند 1402
در پاسخ به
خواهشا از این پویش حمایت نمائید. (آقای ریس جمهور از بورس حمایت کنید)https://farsnews.ir/javad110/1707728248488518525
ج
جواد حسن زاده

@javad110  •  23 بهمن 1402

مطالبه

رئیس جمهور بر حمایت خود از بورس بیفزاید

ما فعالان و سرمایه‌گذاران بورس از آقای رئیسی به خاطر تلاشهایشان جهت احیای بورس (که یکی از وعده های انتخاباتی ایشان بود)، نهایت تشکر را به عمل می آوریم. ایشان بعد از انتخاب به عنوان ریاست جمهوری از هیچ اقدام و کوششی برای احیای بورس که به نوعی احیای اعتماد مردم به دولت می‌باشد کوتاهی نکرده‌اند. انجام اقداماتی چون: (افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و پالایشگا ها ، افزایش سود سپرده بانکی به 30 درصد و ... که نتیجه این دست اقدامات بازگشت شاخص کل به مرداد ماه 99 می‌باشد. این در حالی است که قیمت کالاها مثلا خودرو در مقایسه با آن تاریخ حداقل 5 برابر شده است. از آقای رئیسی خواهش می‌کنیم بر حمایت از بورس ‌بیفزایند.

ریاست جمهوری، رئیس سازمان بورس _وزیراقتصاد

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش