منتخبین شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج اردبیل اعلام شدند
دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج استان اردبیل از انتخاب نفرات و آثار برگزیده این جشنواره در طول مراسم اختتامیه خبر داد.
علی دانش، دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج استان اردبیل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از اردبیل، با اعلام آراء نهایی هیئت داوران این جشنواره، اظهار کرد: شانزدهمین دوره جشنواره تئاتر بسیج استان اردبیل در دیماه ۱۴۰۴ و با حضور هنرمندان توانمند استان در دو بخش «خیابانی» و «صحنهای» برگزار شد و آثار ارائهشده نشاندهنده رشد کیفی و محتوایی تئاتر متعهد و انقلابی در سطح استان بود.وی افزود: هیئت داوران پس از بررسی دقیق آثار، برگزیدگان هر بخش را معرفی کردند.
منتخبین بخش خیابانیدانش بیان کرد: در بخش فضاسازی و طراحی، لوح تقدیر و هدیه نقدی به زهرا دانش برای نمایش «عتیقه» از اردبیل اهدا شد.در بخش پوستر، پدرام سروی، طراح پوستر نمایش «من ابراهیم نیستم» از بیلهسوار، شایسته تقدیر شناخته شد.
تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی بخش ایده و طرح به سلمان شفیعی برای نمایش «خاک وطن» از خلخال تعلق گرفت.در بخش بازیگری زن، گروه بازیگران نمایش «عتیقه» شامل زهرا دانش، محدثه صیامی و محدثه اجری از اردبیل تقدیر شدند.
در بخش بازیگری مرد، داود باستان برای بازی در نمایش «ارتفاعات اللهاکبر» از خلخال لوح تقدیر دریافت کرد و تندیس جشنواره بهطور مشترک به فخرالدین هوشیار برای نمایش «من ابراهیم نیستم» از بیلهسوار و محمدحسام مهریان برای نمایش «خاک وطن» از خلخال اهدا شد.در بخش کارگردانی، لوح تقدیر به فخرالدین هوشیار برای نمایش «من ابراهیم نیستم» رسید و سلمان شفیعی برای کارگردانی نمایش «خاک وطن» بهعنوان برگزیده این بخش معرفی شد.
منتخبین بخش صحنهایدبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج اردبیل افزود: در بخش پوستر، رضا شفیعی برای نمایش «سه روز از زندگی یک سرباز» از نمین دیپلم افتخار دریافت کرد.در بخش گریم، رضا صاحبنظر برای نمایش «شبحی در شبی طولانی» از اردبیل برگزیده شد.
در بخش نور، آیدین آقاجانی برای نمایش «نوستالوژی» از مشگینشهر لوح تقدیر گرفت و صبا رفیعی و آراز ضامنی برای نمایش «آلمامنیم نارسنین» از نیر برگزیده شدند.در بخش لباس، امیرحسین علیزاده برای نمایش «شبحی در شبی طولانی» تقدیر شد.
در بخش بازیگری زن، نیره محرمی و اسما نصیرزاده لوح تقدیر دریافت کردند و مریم استیلایی برای بازی در نمایش «نوستالوژی» برگزیده این بخش شد.
در بخش طراحی صحنه، لوح تقدیر بهطور مشترک به امیرحسین علیزاده و محمد رزمی اهدا شد و سیدهادی حسینی برای نمایش «آلمامنیم نارسنین» از نیر بهعنوان برگزیده معرفی گردید.
در بخش موسیقی، نیما نادری برای نمایش «نوستالوژی» و بهمن محیطی برای نمایش «من هزار و یک شب زندهام» بهطور مشترک برگزیده شدند.
در بخش بازیگری مرد، عرفان پروری رتبه سوم، امیرحسین علیزاده رتبه دوم و محمدعلی شیخی برای نمایش «گر آرش نباشد کمانش بجاست» رتبه اول را کسب کردند.
در بخش صداپیشگی، ندا امامی و نعیم جوهرچی به طور مشترک مورد تقدیر قرار گرفتند.در بخش نمایشنامهنویسی، باهدف تکریم نویسندگان بومی، از سید رزاق صفوی، سید سعید افخمی، شهروز شریفان و نیره محرمی تقدیر به عمل آمد.
در بخش کارگردانی نیز محمد رزمی و محمدرضا شیریننیا رتبه سوم، مریم استیلایی رتبه دوم و محمدعلی شیخی رتبه اول را کسب کردند.
منتخبین بخش نمایشنامهنویسیوی عنوان کرد: اونوتولانلار نوشته فرید معتمدی و گروگان برای پدر نوشته علی حسن زاده، مورد تقدیر قرار گرفتند؛ همچنین روی تار نوشته حامد مصطفایی آگاه رتبه سوم، سی و دومین ماه ساعت ۲۵ نوشته قاسم محمدلو رتبه دوم و حسن یوسف نوشته عدالت فرزانه اول رتبه اول را به دست آورد.دبیر جشنواره در پایان با قدردانی از هنرمندان، داوران و عوامل اجرایی، تأکید کرد: جشنواره تئاتر بسیج بستری برای کشف استعدادها، ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و تقویت جریان تئاتر ارزشی در استان اردبیل است و امیدواریم در دورههای آینده شاهد حضور پررنگتر هنرمندان و آثار فاخرتر باشیم.
20:41 - 6 دی 1404