فارس من| علت ادغام دو خط تاکسی اردبیل در یک ایستگاه

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل گفت: دو خط تاکسی‌رانی به مقصد خیابان فلسطین و ترمینال خلخال، به دلیل کمبود فضا در یک ایستگاه ادغام شده و به‌صورت نوبتی مسافرگیری می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مخاطبان این خبرگزاری چندی پیش با ثبت پویشی با عنوان «مسافران به جای مسیر قانونی به ترمینال خلخال منتقل می‌شوند» خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.ثبت کننده این پویش نوشته است: «با وجود اینکه مسیر تاکسی‌های ایستگاه فلسطین مشخص است و طبق قانون باید در همین مسیر فعالیت کنند، اما رانندگان از انجام این مسیر خودداری کرده و مسافران را به ترمینال خلخال انتقال می‌دهند. از سازمان تاکسیرانی استان اردبیل تقاضا داریم به این موضوع رسیدگی فرمایند. پیشاپیش از توجه و همکاری شما تقدیر و تشکر می‌شود.»در پی این موارد خبرنگار خبرگزاری فارس به مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل رفت.در پی این موارد خبرنگار خبرگزاری فارس به سراغ مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل رفت.

ادغام دو خط تاکسی در یک ایستگاه به دلیل کمبود فضا در اردبیل

عاطف محمد نژاد، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به چالش‌های ایستگاه‌های پرتردد شهر اظهار کرد: در محدوده چهارراه منتهی به خیابان فلسطین و ترمینال خلخال، تنها یک ایستگاه وجود دارد که به دلیل کمبود شدید فضای فیزیکی، دو خط متفاوت در آن ادغام شده‌اند. این ادغام به این صورت عمل می‌کند که وسایل نقلیه به‌صورت نوبتی و متناوب، مسافران را به سمت مقاصد فلسطین یا ترمینال خلخال جابه‌جا می‌کنند.وی در تشریح دلیل این راه‌حل موقت گفت: این رویکرد به دلیل کمبود فضا و نبود امکان ایجاد ایستگاه‌های مجزا اتخاذ شده است. این وضعیت اگرچه راه‌حلی عملیاتی است، اما می‌تواند باعث سردرگمی مسافران و ایجاد تأخیر در سرویس‌دهی شود. بااین‌حال، در شرایط کنونی و باتوجه‌به محدودیت‌های موجود در بافت شهری این منطقه، چاره‌ای جز ادامه این روال موقت تا زمان یافتن راه‌حلی اساسی وجود ندارد.مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل با اشاره به مشکلات ترافیکی یکی از این مقاصد افزود: خیابان فلسطین به دلیل حجم بالای ترافیک و عرض کم، با چالش‌های بزرگی روبه‌روست. به‌طوری که تردد اتوبوس در این مسیر به‌راحتی می‌تواند باعث قفل‌شدن کامل ترافیک شود. در نتیجه، طبیعی است که رانندگان تمایل بیشتری به انتخاب مسیر ترمینال خلخال داشته باشند که از ترافیک سبک‌تر و روان‌تری برخوردار است.

ترافیک خیابان فلسطین، خط تاکسی‌رانی این مسیر را به چالش کشیده است

وی در ادامه درباره طرح پیشنهادی برای بهبود وضعیت ترافیک خیابان فلسطین اضافه داد: یکی از راه‌حل‌های مطرح در دستور کار، یک‌طرفه کردن خیابان فلسطین و استفاده از خیابان‌های موازی و مجاور مانند خیابان‌های کارون و جامی برای توزیع و هدایت جریان ترافیک است. این اقدام می‌تواند نقش مؤثری در روان‌سازی تردد داشته باشد، اما اجرای آن نیازمند هماهنگی‌های بین‌دستگاهی و همچنین جلب رضایت و همراهی کسبه و ساکنان محلی است.محمد نژاد در بخش دیگری از توضیحات خود به نحوه عملکرد تاکسی‌های خطی در این مسیر پرداخت و تصریح کرد: برای مدیریت سوارشدن مسافران، قاعده‌ای برقرار است که بر اساس آن، مقصد نخستین مسافر، تعیین‌کننده مسیر کلی وسیله نقلیه خواهد بود. این قاعده برای جلوگیری از پراکندگی مقاصد و افزایش کارایی سفرها طراحی شده است. همچنین این تاکسی‌ها موظف‌اند تا ساعت ۲۱ شب به‌صورت فعال در خط حضور داشته و به جابه‌جایی مسافر ادامه دهند.وی در پایان با اشاره به یک مشکل ساختاری بزرگ‌تر در سطح شهر یادآور شد: نبود پارک‌سوار در نقاط مختلف شهر، یکی از اساسی‌ترین کمبودهای سیستم حمل‌ونقل اردبیل است. متأسفانه درگذشته فرصت‌های لازم برای ایجاد این زیرساخت ازدست‌رفته و اکنون نیز با کمبود فضا برای احداث آن مواجهیم. حتی در نقطه‌ای مانند چهارراه میدان ورزش نیز بدون خریداری و تخصیص زمینی جدید، امکان ایجاد پارک‌سوار وجود ندارد.
11:32 - 15 دی 1404
شهری
استان ها
اردبیل




1 پاسخ

@user17155135199016 دی 1404
تخلف تاکسیرانی در ایستگاه چهارراه فلسطین
مطالبه

مسافران به جای مسیر قانونی به ترمینال خلخال منتقل می‌شوند

با وجود اینکه مسیر تاکسی‌های ایستگاه فلسطین مشخص است و طبق قانون باید در همین مسیر فعالیت کنند، اما رانندگان از انجام این مسیر خودداری کرده و مسافران را به ترمینال خلخال انتقال می‌دهند. از سازمان تاکسیرانی استان اردبیل تقاضا داریم به این موضوع رسیدگی فرمایند. پیشاپیش از توجه و همکاری شما تقدیر و تشکر می‌شود.

سازمان تاکسیرانی اردبیل، شهرداری اردبیل،شورای شهر اردبیل، خبرگزاری فارس اردبیل

0
100
گزارش از مطالبه

پیگیری انجام شده برای پویش را چگونه ارزیابی میکنید

7 رأی  •  نظرسنجی پایان یافته است.
فقط ایجادکننده نظرسنجی می‌تواند لیست رأی‌دهندگان را ببیند

@user17677154796516 دی 1404
در پاسخ به
رانندگان این مسیر حتی ترمینال خلخال هم نمیرند و معمولا تا علی اباد یا حداکثر میدان ایثار مسافر میگیرند و‌مردم هروز با رانندگان این تاکسی ها چالش دارند تفکیک تاکسی های این دو خط مشکل را قطعا حل کرده و هیچ‌ مشکلی در استگاه بوجود نمیاد اگر تنها یک مسیر بر وی تاکسی نوشته شود امکان سو استفاده از راننده گ…نمایش بیشتر