ضرورت ايجاد آرایش منظم مربیان به منظور مقابله با هجمه‌های رسانه‌ای گسترده دشمنان

امام‌جمعه سرپل‌ذهاب کرمانشاه گفت: هدف دشمنان از تبلیغات گسترده در فضای مجازی ناامید کردن نوجوانان و جوانان از انقلاب‌ اسلامی است؛ بنابراین ایجاد آرایش منظم و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و امید‌آفرینی برای نوجوانان با بیان مناسب از وظایف مربیان تربیتی ماست.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، امروز ۲۸ آذرماه یونس قلعه شاهینی جانشین فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب استان کرمانشاه در نشستی با مربیان طرح تربیتی امین در مدارس‌ شهرستان سرپل‌ذهاب استان کرمانشاه، اظهار کرد: امروز وظیفه مربیان تربیتی تبیین و تشریح مسائل به خصوص برای نوجوانان است که با فضای پر هجمه مجازی رو‌به‌رو هستند.

کارهای تربیتی، حساس و ظریف هستند

وی با بیان اولویت‌ داشتن تربیت بر تعلیم و کمبود مربیان پرورشی در مدارس، افزود: در حقیقت مربیان طرح امین نوجوانان و جوانان را با مبانی و اصول اعتقادی انقلاب اسلامی در مناسبت‌های مختلف آشنا می‌کنند که بسیار برای نوجوانان و جوانان ما ضروری است.جانشین فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب، خاطرنشان کرد: در واقع طرح تربیتی امین همانند یک پل ارتباطی بین خانه، مدرسه و مسجد است؛ در واقع دانش‌آموزان باید در هر سه حوزه تأثیرگذار باشند. در حقیقت کار تربیتی، کار حساس و ظریفی است.
وی با بیان هدف دشمنان از تبلیغات گسترده رسانه‌ای، اضافه کرد: در حقیقت هدف دشمنان از تبلیغات گسترده در فضای مجازی ناامید کردن نوجوانان و جوانان از انقلاب‌ اسلامی است؛ بنابراین تبیین و تشریح دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی و امید‌آفرینی برای نوجوانان و جوانان با بیان مناسب از وظایف مربیان تربیتی ماست.

ضرورت وجود برنامه در کارهایی تربیتی و فرهنگی

همچنین حجت الاسلام سید محمد علی ساداتی امام‌جمعه سرپل‌ذهاب در این جلسه، اظهار کرد: در واقع در برنامه‌های فرهنگی و تربیتی باید با برنامه و هدف مشخص در مسیر قرار گیرد.وی با اشاره تبلیغات شدید رسانه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی، افزود: دشمنان ما امروز با تمام توان خود، تبلیغات شدید رسانه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی را برای تحت تأثیر قرار دادن نوجوانان و جوانان ما که سازندگان آینده کشور هستند، آغاز کرده است؛ بنابراین ما هم باید در این زمینه‌ آرایش منظمی علیه این هجمه‌های گسترده داشته باشیم.

نوجوانان و جوانان پرچمداران انقلاب اسلامی

حجت الاسلام ساداتی با بیان ضرورت توجه به نسل نوجوان و جوان، بیان کرد: در حقیقت دانش‌آموزان و جوانان، نسلی خواهند بود که ایران عزیز ما را به قله‌ها می‌رسانند؛ در واقع نسل جدید باید پرچم افتخارآفرین انقلاب اسلامی را بعد همه فراز و نشیب‌ها به قله افتخار برسانند؛ بنابراین کار فرهنگی و تربیتی در خصوص نوجوانان و جوانان آینده‌ساز کشور بسیار با اهمیت است.وی با بیان ضرورت‌ استفاده از ظرفیت‌های موجود معلمان‌ صالح در زمینه تربیت و پرورش، اضافه کرد: همه ما باید برای رسیدن به این هدف مقدس با هم همکاری داشته و یک جبهه تشکیل دهیم؛ همان‌طور که در آیات قرآن به همکاری و تعاون در کارهای خیر و نیک سفارش شده است‌.

صبر لازمه موفقیت در زندگی است

امام‌جمعه سرپل‌ذهاب خاطرنشان کرد: باید توجه داشت در زمینه تربیت اول باید روی نفس خود، کار کرد؛ یکی از مواردی بالا بردن صبر در اطاعت خداوند است؛ زیرا صبر به معنای در راه رسیدن به هدف استقامت داشتن، لازمه موفقیت است؛ همچنین باید همدیگر را نیز به صبر توصیه کرد. وی بیان ضرورت همکاری در زمینه تربیتی، افزود: در حقیقت با همکاری و کار تیمی می‌توانیم به هدف خود در تربیت نسل آینده‌ساز کشور برسیم. هدف ما از برگزاری این جلسات این است که بتوانیم افراد دغدغه‌مند حوزه تعلیم و تربیت اسلامی را باهم همراه کنیم.
19:14 - 28 آذر 1403

0 بازدید



1 پاسخ