20 آبان 1404

پروژه انتقال آب خلیج‌فارس به تهران در دستور کار دولت

درحالی‌که بحران آب پایتخت به مرحله هشدار رسیده، نماینده رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور از تکمیل طرح هزارکیلومتری انتقال آب خلیج فارس به تهران خبر داد.
از این کارها چرا برای مردم استان هرمزگان که در کنار دریا هستند، انجام نمیشه؟ لازم به ذکر است مردم استان هرمزگان حدود ۲۰ سال میشه که با خشکسالی شدید مواجه هستند، حالا تهران یه کم فشار آب کم شده ببین چه کار که نمی کنند. در بعضی شهرهای هرمزگان، آب به مدت ۳ الی ۴ روز قطع میشه و در بعضی روستاهای هرمزگان هر ۷ روز فقط ۱ ساعت آب دارند حالا مقایسه کنید با وضعیت آب تهران
16:48 - 20 آبان 1404

3 واکنش
33k بازدید


1 پاسخ

@user17078349065420 آبان 1404
در پاسخ به و
۱۰ تا ۱۲ میلیون انسان که ازهمه ی ایران درتهران جمع شده اند با سدهای خالی و عنقریب تشنگی روبرو خواهند شد بحث کشاورزی ‌و صنایع هم نیست این یعنی بحران که نیاز به کار اورژانسی دارد اگر مردم هرجای دیگر ایران هم کارشان به این درجه رسیده حتما" باید رسیدگی شود نه اینکه جلوگیری کنیم به بهانه ی غیر ضروری .