پویش ملی «سلام محله» در کرمان کلید خورد

مدیرکل بهزیستی استان کرمان از آغاز این طرح از محله دستغیب سخن به میان آورد و هدف از این طرح را پاسخ‌دهی به شورای راهبردی و نیاز سنجی محلات ارزیابی کرد و گفت: تاکنون نسبت به محلات بی‌دقتی شده، سعی داریم محلات را تقویت کنیم و به نیازهای آنها پاسخ دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علیرضا وحیدزاده مدیرکل بهزیستی در نشست خبری که با موضوع طرح پویش ملی سلام محله، در محل این اداره‌کل برگزار شد، از آغاز این طرح در منطقه دستغیب و در مدرسه برادران خبر داد و عنوان کرد: ما باید از ظرفیت محله‌ها برای حل مشکلات آن استفاده کنیم.
وی از توجه به سالمندان در این طرح سخن به میان آورد و عنوان کرد: در راستای سلامت اجتماعی با محوریت محله، مراکز مهر گفت‌و‌گو با رویکرد گفتمان را در این منطقه ایجاد کردیم تا افراد سالمند بتوانند اجتماع کوچک سالمندی داشته باشند و از فضای فراهم شده احساس خوبی به دست بیاورند تا از زوال و تک افتادگی بیرون بیایند وی ادامه داد: بانوان سرپرست خانوار را هم در این طرح دیدیم، در این طرح مشخص شد این منطقه زخم‌هایی دارد که ما از آن بی‌خبر هستیم. تلاش کردیم خدمات بی‌واسطه و مستقیمی به آنها داشته باشیم.وی از برنامه‌ مشخص برای کودکان در این طرح سخن به میان آورد و عنوان کرد: کودکانی که در معرض آسیب بودند را شناسایی کردیم، مراجعه برخی از آنها را در طرح نماد داشتیم اما در این طرح هم بی‌واسطه رسالت خود را دنبال کردیم.وی از توجه به افراد معلولیت وابسته به تخت در این طرح سخن به میان آورد و عنوان کرد: در این طرح دسترسی آنها را به مسؤولان و خدمات آسان کردیم.
وحیدزاده هدف از این طرح را پاسخ‌دهی به شورای راهبردی و نیاز سنجی محلات ارزیابی کرد و عنوان داشت: تاکنون نسبت به محلات بی‌دقتی شده، سعی داریم محلات را تقویت کنیم و به نیازهای آنها پاسخ دهیم. مدیرکل بهزیستی استان کرمان از ۲۴ پایگاه در استان کرمان و ۳ پایگاه فعال سخن به میان آورد و ابراز داشت: پلتفرم این طرح هم در دهه فجر رونمایی می‌شود و غرفه‌هایی هم در مسیر راهپیمایی داریم تا اطلاع‌رسانی بهتری باشد.وی عنوان کرد: علاوه‌براین ۵ شهرستان دیگر هم نیازسنجی شده و در ادامه به این طرح محله محور اضافه می‌شوند که زرند، بم، رفسنجان، سیرجان و جیرفت از آن جمله هستند.
10:06 - 7 بهمن 1404
جامعه

1 بازنشر
11٫5k بازدید



1 پاسخ

@shenelp00sh7 بهمن 1404
در پاسخ به
خدا رو شکر،فقط در حد حرف هست،شهرک پانصد دستگاه،یکی از محرومترین،شهرک ها،واقع در شهر کرمان هست،در طول چند سال یه مسئول نیامده،سر بزنه،و مشکلات این شهرک رو ببینند و از ساکنین،بشنوند،لطفا،کلاس نزارید.