مانور مدیریت بحران در زمان جنگ به‌زودی در کرمان برگزار می‌شود

معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، از برگزاری مانور مدیریت بحران در زمان جنگ و آمادگی واحدهای مختلف شهرداری برای مقابله با شرایط بحرانی حمله نظامی، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمود ایرانمنش، در جلسه ستاد اربعین حسینی شهرداری کرمان، که با حضور معاون مالی و اقتصادی شهردار، شهرداران مناطق، مدیران عامل سازمان‌ها و دیگر مدیران و اعضای ستاد اربعین حسینی شهرداری کرمان، برگزار شد، با اشاره به اقدام ارزشمند شهرداری برای انجام چندین تمرین مدیریت بحران، به‌ویژه در شهر سیرجان برای شرایط بحرانی، آمادگی نیروهای شهرداری و حضور آنها را در صحنه، بسیار ستودنی دانست و گفت: این تمرینات، خروجی خوبی برای شهرداری داشت و نمره قابل قبولی را از سوی استاندار و تیم ارزیاب که از تهران به کرمان آمده بودند، دریافت کرد.وی، با بیان اینکه این مانور تمرینی برای انجام اقدامات ضروری و تعیین اولویت‌هاست، افزود: شهرداری در زمان بحران محوریت دارد و اولویت اقدامات ابتدا برعهده شهرداری و پس از آن برعهده اورژانس و هلال‌احمر است.ایرانمنش، ادامه داد: برای استان کرمان پهنه‌بندی و معین‌هایی تعیین شده و بالعکس شهرداری‌های مناطق نیز معین شهرهای استان و دیگر استان‌های کشور تعیین شده‌اند؛ مثلاً شهرداری منطقه یک کرمان، به‌عنوان معین استان خراسان جنوبی، زرند، شهربابک، انار، راور و کوهبنان تعیین شده است؛ بنابراین، آمادگی لازم باید وجود داشته باشد.
وی، در ادامه، شهرداری منطقه دو کرمان را معین شهرهایی چون سیرجان، ارزوئیه، رابر، عنبرآباد و استان فارس، دانست؛ شهرداری منطقه سه کرمان را معین استان سیستان‌وبلوچستان، شهرداری منطقه چهار کرمان را معین استان هرمزگان و شهرداری منطقه پنج را معین استان یزد اعلام کرد.معاون محیط‌زیست و خدمات‌شهری شهردار کرمان، از برگزاری جلسه‌ای در هفته آینده با حضور فرمانداران معین مناطق تعیین‌شده خبر داد و افزود: این جلسه با هدف شناخت مسؤولان و مدیران مرتبط در شهرهای مختلف و شناخت شهرهای معین تعیین شده است.ایرانمنش، از شهرداران مناطق شهر کرمان خواست با فعالان اجتماعی و شهرداران محله‌ها به‌منظور شناخت بیشتر، حضور در مانور و آمادگی بیشتر در زمان بحران، ارتباط خوبی داشته باشند.وی، بر تهیه ماشین‌آلات لازم ازجمله خودروهای آتش‌نشانی و ماشین‌آلات سنگین و کامیون، تأکید کرد و گفت: مانور با دوربین و از طریق ضبط تصاویر رصد خواهد شد و برای اقدام به‌موقع در صورت گسترده‌ترشدن آتش‌سوزی، نیاز است خودروی اطفای حریق دیگری در محل مستقر شود.در ادامه، مدیر ستاد مدیریت بحران شهرداری کرمان، گفت: سناریو مانور مدنظر فرضی است و شهرداران مناطق در ۵ نقطه معرفی‌شده در مانور، مدیر میدانی آن منطقه هستند و دستگاه‌های دیگر نیز زیر‌مجموعه مدیر منطقه باید اقدام کنند.کاربخش، با بیان اینکه موضوعات حساس را نیز در سطح مناطق بررسی کرده‌ایم، افزود: همه امکانات دیده‌شده به هر ۵ نقطه، اعزام می‌شوند و مدیریت آن برعهده شهردار منطقه است.
14:01 - 26 تیر 1404

2 بازنشر1 واکنش
11٫4k بازدید