آمریکا بعد از خوردن سیلی محکم به التماسِ آتش بس افتاد

امام جمعه کرمان گفت: به قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح کشور اشاره کرد و عنوان داشت: وقتی آمریکا وارد جنگ شد آنچنان سیلی محکمی خورد که پای خودش را از جنگ بیرون کشید و به التماس آتش بس افتاد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهر کرمان که در محل مصلای بزرگ امام علی(ع) برگزار شد، به حمله وحشیانه ناوگان آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران اشاره کرد و اظهار داشت: این حرکت وحشیانه که شهدای زیادی از کشور ما گرفت، در تاریخ ماندگار شد.نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان قانون حقوق بشر را همان قانون جنگل دانست و با اشاره به حرکت‌های خلاف اصول و خلاف انسانیت آمریکا و هم‌پیمانان آن گفت: این کشور سلاح هسته‌ای و سلاح‌های ممنوعه دارد و کسی هم به او نمی‌گوید که چرا آنها را محو نمی‌کنی! وی اضافه کرد: رژیم غاصب و جعلی صهیونیست هم همینطور، کوچکترین محکومیتی در برابر رفتارهای وحشیانه و ظالمانه او نمی‌شود. وی رفتارهای دوگانه مجامع بین‌المللی را محکوم کرد و عنوان داشت: بارها رسماً اعلام کرده‌ایم که سلاح هسته‌ای بر خلاف اصول شرعی ما است و آن را نخواهیم ساخت، اما بازرسی‌های چند لایه را انجام دادند و در آخر هم بدون اینکه چیزی ثابت کنند و در حالی که در مذاکرات بودیم، به کشور ما حمله کردند.حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی رژیم جعلی و غاصب صهیونیست را فرزند نامشروع آمریکا و غرب خواند و تاکید کرد: از روزی که آن را شکل دادند انواع سلاح‌های خود را در اختیارش گذاشتند، به راحتی جنگ راه می‌اندازند و هر کسی را که بخواهند خیلی راحت می‌کشند.وی عنوان کرد: نگاه کشورهای مختلف جهان در رابطه با این غده سرطانی دو نوع است، برخی از او متنفر هستند اما جرات ندارند حرفی بزنند، برخی هم از او محکم طرفداری و پشتیبانی می‌کنند.
امام جمعه کرمان سکوت جهان در مقابل رفتارهای غیر انسانی و جنایت‌کارانه رژیم صهیونسیتی را باعث تأسف خواند و بیان کرد: ماه‌ها جنگ در غزه را حتی با کوچکترین بیانیه محکوم نکردند. وی رؤسای نهادهای بین‌المللی را جاسوس‌های آمریکا و رژیم صهیونسیتی خواند و بیان کرد: دنیای کنونی و نهادهای حقوق بشری و بین‌المللی این‌طور دارند اداره می‌شوند که جای تأسف دارد.نماینده ولی‌فقیه در استان به پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اشاره کرد و گفت: این رژیم جعلی و غاصب را ادب و بیچاره کرده، از پا انداختیم و له کردیم. این پیروزی در تاریخ بی‌نظیر است.وی به قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح کشور اشاره کرد و عنوان داشت: وقتی آمریکا وارد جنگ شد آنچنان سیلی محکمی خورد که پای خودش را از جنگ بیرون کشید و به التماس آتش بس افتاد.امام جمعه کرمان اتحاد و همدلی مردم در این روزها را ستود و گفت: با ملت یکپارچه و رهبر شجاع، می‌توانیم از هر پیچ خطرناکی عبور کنیم و این کشتی را از دریای متلاطم به سلامت عبور دهیم.
13:56 - 6 تیر 1404

1 بازنشر
8206 بازدید