بازداشت 366 نفر در روسیه پس از فوت «الکسی ناوالنی»

پس از درگذشت یکی از مخالفان سرشناس دولت روسیه الکسی ناوالنی در زندان، بیش از 300 نفر از حامیان او در 39 شهر این کشور دستگیر شدند.
۷۹۷ KB
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ رسانه‌های غربی به نقل از یک گروه حقوق بشری در روسیه خبر دادند که 366 نفر از «حامیان داغدار» الکسی ناوالنی بازداشت شدند. ناوالنی در سال 2021 به حمایت مالی و تحریک افراط‌گرایی در روسیه محکوم و راهی زندان شد.خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از او‌وی‌دی‌-اینفو (OVD-Info) گزارشی درباره دستگیری حامیان الکسی ناوالنی در روسیه منتشر کرد. او جمعه 16 فوریه ( 27 بهمن) در زندان درگذشت.این گروه حقوق بشری روسی اعلام کرد در 39 شهر، پلیس تا عصر یکشنبه (دیروز) 366 نفر را بازداشت کرد اما شمار بازداشت شدگان «ممکن است طی چند روز آینده به سمت بالا یا پایین تغییر کند» چرا که بررسی اطلاعات ادامه دارد.
به گفته سرویس زندان فدرال ناحیه اداری یامالو-ننتس، ناوالنی 47 ساله هنگام راه رفتن در زندان احساس بیماری کرد و تقریباً بلافاصله از هوش رفت و تلاش پزشکان برای نجات او به نتیجه نرسید.سخنگوی کاخ کرملین (ریاست‌جمهوری روسیه) دیمیتری پسکوف با رد اتهام زنی‌های غرب به دولت روسیه درباره فوت ناوالنی تصریح کرد که سازمان زندان فدرال در حال انجام تحقیقات است و پزشکان باید علت این حادثه را مشخص کنند.
ده‌ها نفر از مخالفان دولت روسیه در اعتراض به فوت ناوالنی، مقابل سفارت مسکو در بخارست پایتخ رومانی تجمع کردند.گفته می‌شود که بیش از 200 نفر در سنت پترزبورگ دومین شهر بزرگ روسیه دستگیر شدند و مقام‌های قضایی این شهر، برای 154 نفر حکم حبس از یک تا 14 روز زندان صادر کردند.#روسیه #ناوالنی#بازداشت
09:36 - 30 بهمن 1402





1 پاسخ