خبرگزاري فارس: قاتل قاضي حسن احمدي مقدس، پس از شليك گلولهاي به مغز وي با شليك چند تير هوايي براي ايجاد رعب و وحشت در ميان مردم پا به فرار گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، قاضي مقدس ساعت 16 امروز سه شنبه پس از خروج از محل كار خود،مجتمع قضايي ارشاد واقع در خيابان احمد قصير، هنگامي كه چند متري بيشتر با اتومبيل خود حركت نكرده بود، مرد جواني به اتومبيل وي نزديك شد و با تيراندازي از سمت راست اتومبيل سر وي را هدف گلوله قرار داد.
اين گزارش حاكيست؛ ضارب پس از اين اقدام،با شليك چند تير هوايي و ايجاد رعب و وحشت در ميان حاضران در محل، از خيابان فرعي هشتم واقع در خيابان احمد قصير پا به فرار گذاشت.
شاهدان عيني گفتند؛اتومبيل قاضي مقدس پس از طي مسافتي كوتاه به يك اتومبيل ديگر برخورد كرد و متوقف شد.
به گفته اين شاهدان اسلحهاي كه ضارب با آن به سمت قاضي مقدس شليك كرد، يك كلت كمري بود.
برپايه همين گزارش، اولين ماموراني كه سر صحنه حاضر شدند ماموران كلانتري 105 بودند و حدود ساعت 15/17 قاضي كشيك جنايي به همراه رئيس مجتمع جنايي تهران و سردار طلايي فرمانده نيروي انتظامي تهران نيز در محل حاضر شده و تحقيقات خود را آغاز كردند.
سه تن از شاهدان حادثه كه صحنه را از نزديك مشاهده كرده بودند براي چهرهنگاري و ارايه اطلاعات بيشتر به كلانتري منتقل شدند.
اين سه شاهد، دو پسر جوان و يك نوجوان بودند.
براساس اين گزارش، در ساعت 50/17 به دستور قاضي كشيك، پيكر قاضي مقدس، با اتومبيل نيروي انتظامي به پزشكي قانون منتقل شد.
سردار طلايي كه در محل حضور داشت به خبرنگار فارس گفت: دستور دادهايم يك تيم ويژه از پليس جنايي تحقيقات خود را پيرامون اين رويداد آغاز كند.
قاضي جعفرزاده سرپرست دادسراي جنايي تهران نيز در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار فارس گفت: بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، آن را با دادستان در ميان گذاشتم و وي دستور داد براي پيگيري موضوع شخصا در صحنه حضور داشته باشم.
هم اكنون پرونده در دست بازپرس هنرمند است و وي در حال جمعآوري اطلاعات از شاهدان حاضر در صحنه ميباشد.
به گفته شاهدان ضارب حدود 25 سال سن داشته است.
انتهاي پيام/2

