اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  رادیو و تلویزیون

بررسی ریشه‌های خشم در «آیینه خانه»

صدوهفتاد و یکمین قسمت از برنامه تلویزیونی «آیینه خانه» با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس مسائل خانواده با موضوع «خشم خردمندانه و منفعلانه» از شبکه دو سیما پخش شد.

بررسی ریشه‌های خشم در «آیینه خانه»

به گزارش خبرگزاری فارس، صدوهفتاد و یکمین قسمت از این برنامه تلویزیونی با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس مسایل خانواده با موضوع «خشم خردمندانه و منفعلانه» از شبکه دو سیما پخش شد.
مرادی در ابتدای سخنان خود با اشاره به بروز منفعلانه خشم (تفریط) اظهار داشت: مثال این مورد بچه ای است که غذایش را در مدرسه از او میگیرند. ترس باعث این بروز می شود، ترس از ظلمی که به او شده، سکوت می‌کند و عصبانی می‌شود اما کتمان میکند، این باعث بروز منفعلانه خشم می‌شود و حسد و کینه را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ بوده‌اند کسانی که انبیاء را کمک نکردند و سکوت کردند، اینجا اگر سکوت کنی ترس است، گفت: میانه بودن یعنی اینکه بگویی امام حسین(ع) مظلوم است و یزید ظالم. شجاعت این است که می‌گوید بالاخره که می‌میری چه بهتر که در راه حق بمیری. لعن الله من قتلک بالایدی و السن یعنی طرف زبان دشمن می‌شود مثل بی بی سی.
این کارشناس مسایل خانواده با تاکید بر اینکه آدم ترسو به بهشت نمی‌رود، تصریح کرد: آدم‌هایی که از سر ترس گناه می‌کنند. از سر ترس کتمان شهادت می‌کنند، عدم حمایت از مظلوم و... این ها رفتارهای کثیفی است. ترس انسان را به بیچارگی‌های زیادی می‌برد و انتها ندارد تا جایی که طرف بِبُرَد.
وی با تاکید بر اینکه شجاعت همراه با خرد خوب است، گفت: آدم‌های قاتل آدم‌های ترسو جامعه هستند. ترس‌ها را بشناسید و با آن رفتار خردمندانه بکنید.
حجت الاسلام مرادی در ادامه سخنان خود با بیان نکته ای به والدین فرزندان، گفت: کودکان خود را از لولو و عمو نترسانید، این کار را نکن عمو دعوات میکنه ها با اینکار رگه های خردمندانگی را در بچه می کُشید. این والدین با صدای بلند فریاد می زنند که از تربیت فرزند و آداب اجتماعی چیزی نمی دانند.
این کارشناس مسایل خانواده با اشاره به این جمله که «من عصبانی نمیشم اگر بشم بد عصبانی میشم»، آن را از جلوه‌های ضعف آدم برشمرد و گفت: کسانی که عصبانیت بیجا دارند، ممکن است از خوابشان و یا غذای نامناسب باشد. به پزشک روانشناس یا پزشک داخلی مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: بعضی افراد که از اطرافیانشان( فرزندانشان) خجالت نمی کشند و رودربایستی ندارند و نمی ترسند بروز منفعلانه ندارند. بروز پرخاشگرانه دارند. به جای اینکه به رئیس کارخانه یا مدیر عامل یا وزیر فحش بدهند به فرزندانشان فحش می‌دهند.
این کارشناس مسایل خانواده با بیان اینکه ما بیشتر بروز پرخاشگرایانه خشم را در برابر اطرافیانمان داریم و بروز خردمندانه و منفعلانه برای غریبه هاست، گفت: اسلام با ذلت موافق نیست. رئیسی به کارگرش فحش می دهد، بروز منفعلانه ی خشم کارگر این است که روی ماشین 200،300 میلیونی او خش می اندازد‌.
انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول