اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

اپوزیسیون ونزوئلا بار دیگر خواستار استعفای «مادورو» شد

رسانه ونزوئلایی «ال ناسیونال» گزارش داد که اپوزیسیون ونزوئلا بار دیگر خواستار استعفای رئیس‌جمهور این کشور شده است.

اپوزیسیون ونزوئلا بار دیگر خواستار استعفای «مادورو» شد

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «ال ناسیونال»، ائتلاف اپوزیسیون «هیئت اتحاد دموکراتیک» در ونزوئلا روز گذشته بار دیگر خواستار استعفای «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور شد تا از این طریق مسیر تغییر دولت در ونزوئلا هموار شود.

«خسوس توره آلبا» دبیر اجرایی ائتلاف اپوزیسیون «هیئت اتحاد دموکراتیک» ونزوئلا در این رابطه طی مصاحبه‌ای رادیویی اعلام کرد: ما باید شرایطی را فراهم کنیم که ونزوئلا به صورت مسالمت‌آمیز، قانونی، دموکراتیک و از طریق انتخابات از بحران فعلی خارج شود.

وی در ادامه هشدار داد: بحران اقتصادی ونزوئلا به حدی گسترده شده که منابع مالی این کشور به پایان رسیده است و ونزوئلا توان پرداخت مخارج خود در سال 2016 را ندارد.

این اظهارات «توره آلبا» در ادامه سخنان «هنری راموس آلوپ» رئیس مجلس ونزوئلا و «انریکه کاپریلس» کاندیدای مغلوب اپوزیسیون در انتخابات پیشین ریاست جمهوری در این کشور مبنی بر لزوم خروج «مادورو» از قدرت در ونزوئلا مطرح شد.

در همین راستا «راموس آلوپ» روز جمعه عنوان کرد: رئیس‌جمهور ونزوئلا هر پیشنهادی که مجلس این کشور مطرح می‌سازد را رد می‌کند؛ مجلس ونزوئلا نیز قصد دارد حداکثر تا پایان ماه ژوئن (خرداد) راهکارهای قانونی لازم برای پایان دادن به دوران ریاست جمهوری «مادورو» در این کشور را فراهم کند.

«کاپریلس» نیز روز جمعه گفت: دیگر زمان آن فرا رسیده که از طریق برگزاری همه‌پرسی و یا با استفاده از راهکارهای قانونی به دوران ریاست جمهوری «مادورو» در ونزوئلا پایان دهیم.

از سوی دیگر رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز ضمن متهم کردن اپوزیسیون این کشور به پیروی از شیوه‌های بی‌ثبات‌کننده و کودتاگرانه، خاطرنشان کرد: ونزوئلا در حال حاضر با جنگ اقتصادی روبرو است که راستگرایان اقدام به ایجاد آن در کشور کرده‌اند.

در 15 ژانویه (25 دی) رئیس‌جمهور ونزوئلا با صدور حکمی جهت مقابله با بحران اقتصادی، در سراسر این کشور به مدت 60 روز وضعیت فوق‌العاده اقتصادی اعلام کرد اما این فرمان از سوی مجلس ملی ونزوئلا رد شد و همین موضوع سبب ایجاد موج جدیدی از تنش‌های سیاسی در این کشور آمریکای جنوبی گردید.

از زمانی که اپوزیسیون ونزوئلا در انتخابات مجلس این کشور به پیروزی رسیده و سکان هدایت این قوه را به دست گرفته، ونزوئلا به صحنه کشمکش‌های سیاسی بین قوه مجریه و قوه مقننه تبدیل شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول