اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه اصفهان مطرح کرد

دعوت از اساتید دانشگاه در کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان / ارتباط میان دانشگاه و پارلمان بخش خصوصی اتفاق مثبتی است

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان در کمیسیون سرمایه­‌گذاری اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: دعوت از اساتید دانشگاهی در چنین کمیسیونی و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و پارلمان بخش خصوصی اتفاق مثبتی است که از ایجاد آن تشکر می­‌کنم.

دعوت از اساتید دانشگاه در کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان / ارتباط میان دانشگاه و پارلمان بخش خصوصی اتفاق مثبتی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، آرش شاهین سه‌شنبه شب در کمیسیون سرمایه­‌گذاری اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: دعوت از اساتید دانشگاهی در چنین کمیسیونی و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و پارلمان بخش خصوصی اتفاق مثبتی است که از ایجاد آن تشکر می‌‌کنم، اما در بحث سرمایه­‌گذاری خارجی باید به این توجه کرد که روابط خارجی فاکتورهای متعددی را در بر می­‌گیرد که برای استفاده از فرصت­‌های توافق هسته­‌ای از آن بهره بگیریم.

وی اظهارداشت: مهم‌ترین موضوعات توجه به بحث انتقال فناوری است که باید با مطالعه علمی صورت بگیرد زیرا رابطه تجاری یک­‌طرفه نیست و ورود فناوری باید با هدف صدور فناوری در آینده صورت بگیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به تجارب خود در زمینه مراودات خارجی تصریح کرد: سعی می­‌کنیم تجربیات گذشته خود در مورد مطالعات روابط خارجی در دانشگاه اصفهان را در کمیته­‌ها به کار بگیریم و تلاش داریم فعالان بخش خصوصی را از تحولات داخلی و خارجی با خبر سازیم.

شاهین با اشاره به دسته­‌بندی کشورها در حوزه روابط خارجی گفت: در حوزه بین­‌الملل کشورها به دو دسته استراتژیک و نفوذی تفکیک می‌شوند که در تعریف کشورهای استراتژیک می­‌توان گفت کشورهایی هستند که تقویت و تحکیم رابطه با آن­ها منجر به افزایش نفوذ جهانی و بهبود چانه­‌زنی اقتصادی در سطح جهان می­‌شود.

وی افزود: نمایندگان این کشور­ها در این دو سال رفت و آمد­های متعددی به کشور داشتند و به رصد فضای سرمایه­‌گذاری پرداخته و در حال حاضر در مرحله تصمیم­‌گیری قرار دارند و از جمله آن­ها می­‌توان به آلمان، ایتالیا، اتریش، روسیه و چین اشاره کرد.

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه اصفهان تصریح کرد: در تعریف کشورهای حوزه نفوذ نیز می­‌توان به کشورهایی اشاره کرد که برای توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی به رابطه با آن­ها نیاز داریم، مانند عراق، افغانستان و پاکستان، پر واضح است که باز شدن فضای ورود و خروج سرمایه موجب ایجاد رقابت میان کشورهای حوزه استراتژیک شده و برخی کشورها با رفع تحریم‌­ها موقعیت قبلی خود را در خطر می‌بینند و وظیفه ماست که از این فرصت چانه­‌زنی نهایت استفاده را ببریم.

انتهای پیام/63062/صا20/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول