اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت گچساران:

پیامدهای جبران ناپذیر اعتیاد مادران در خانواده

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت گچساران گفت: اعتیاد مادران در خانواده پیامدهای جبران‌ناپذیری در پی دارد.

پیامدهای جبران ناپذیر اعتیاد مادران در خانواده

فریدون پیرایش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران، با اشاره به تشکیل کارگاه آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر جهت متصدیان آرایشگاه‌های زنانه و مردانه گچساران، با تاکید بر نقش محوری و تعیین کننده مادر در کانون خانواده، اظهار کرد: اعتیاد یک مادر در کانون خانواده ، آثار بسیار مخربی بر اعضای خانواده به ویژه فرزندان خواهد داشت.

وی افزود: زمانی که یک مادر به سمت‌و‌سوی مواد مخدر روی آورد، علاوه بر گسستن شیرازه خانواده از هم، فرزندان و به ویژه دختران خانواده با تاثیر پذیرفتن از مادر، دچار انحراف و پیامدهای جبران‌ناپذیر آن خواهند شد.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت گچساران با بیان اینکه اعتیاد بر روی زنان بیش از مردان تاثیر خواهد گذاشت، تصریح کرد: گرایش زنان به مصرف مخدر، آنان را در برابر آسیب‌های جدی دیگری از جمله ایدز، هپاتیت، بی‌خانمانی، خود‌فروشی و مورد تجاوز قرار گرفتن مستعد خواهد کرد.

پیرایش با اشاره به دید منفی جامعه نسبت به اعتیاد زنان، گفت: در جامعه ما اعتیاد زنان را به عنوان یک بیماری نمی‌پذیرند بلکه آن را یک امر غیر اخلاقی محسوب می‌کنند.

وی با اشاره به آثار سوء دیدگاه جامعه نسبت به اعتیاد زنان، ادامه داد: همین امر نیز خود باعث می‌شود که زنان اعتیاد خود را پنهان کرده و خود را از مسیر درمان دور نگه دارند.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت گچساران، تبلیغ قرص‌های نیروزا و لاغری توسط شبکه‌های ماهواره‌ای، آرایشگاه‌های زنانه و باشگاه‌های پرورش اندام را عامل بسیار مهم دیگری در انحراف و اعتیاد نسل جوان عنوان کرد.

وی با اشاره به آگاه نبودن بسیاری از مردم و همشهریان از عوارض شدید و مرگبار این‌گونه قرص‌ها، ادامه داد:  متاسفانه مردم و به ویژه نسل جوان ما بدون توجه به آثار سوء این قرص‌ها فریب تبلیغات را خورده و شروع به مصرف این نوع قرص‌های زیان‌بار می‌کنند.

پیرایش با تاکید بر اینکه هرویین و یا قوی‌ترین مخدرهای سنتی در مقابل آن‌ها بسیار ضعیف هستند، هشدار داد: آزمایشاتی که بر روی این قرص‌ها انجام شده، وجود ماده مت آمفتامین(شیشه) را تأیید نموده که عوارض مصرف این ماده (شیشه)، بسیار خطرناک و سنگین است.

کارشناس سلامت روان و اعتیاد مرکز بهداشت شهرستان گچساران با اشاره به مراجعه اکثریت مردم به‌صورت ماهانه به آرایشگاه‌ها، خاطر نشان کرد: وجود این‌گونه مکان‌ها می‌تواند در انتقال دانش و آموزش عموم در این زمینه، نقشی مؤثر داشته باشد.

پیرایش در پایان تأکید کرد: متصدیان آرایشگاه‌ها نقش بسیار موثری در شناسایی افراد در معرض خطر دارند که می‌توانند با معرفی آن‌ها به مراکز بهداشتی درمانی و کلینیک مشاوره بیماری‌های رفتاری، با این مرکز همکاری کنند.

انتهای پیام/82022/ذ30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول