مروری بر انحراف خواص صدر اسلام در بیانات رهبر معظم انقلاب
خبرگزاری فارس: مجموعه چندرسانهای «بیخواص» به شرح حال خواص صدر اسلام و علل انحراف آنها با استفاده از بیانات حضرت آیتالله خامنهای میپردازد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای در دهه اول محرم الحرام امسال در مجموعهای صوتی به بررسی عبرتهای عاشورا در بیانات رهبر انقلاب پرداخت. همانطور که در آنجا شنیدیم حضرت آیتالله خامنهای در بیاناتشان راجع به عبرتهای عاشورا و درباره نقش «خواص اهل حق» در شکلگیری فاجعهی عاشورا فرمودند: «جا دارد ملت اسلام فکر کند که چرا پنجاه سال بعد از وفات پیغمبر، کار کشور اسلامى به جایى رسید که جگر گوشهى پیغمبر را با آن وضع فجیع به خاک و خون کشیدند؟! خوب؛ انسان باید به فکر فرو رود، که چرا چنین شد؟ از هر طرف حرکت مىکنیم، به خواص مىرسیم».
مجموعه چندرسانهای «بیخواص» به شرح حال خواص صدر اسلام و علل انحراف آنها با استفاده از بیانات حضرت آیتالله خامنهای میپردازد. این مجموعه از ابتدای دهه دوم صفر در پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR منتشر شده و تا روز اربعین حسینی ادامه خواهد داشت.
لینک مربوط به این چندرسانهای اینجا قابل دریافت است.انتهای پیام/ 12:51 - 13 دی 1391