عادلی: تربیت قاریان تراز اول نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است

خبرگزاری فارس: یک استاد و قاری بین‌المللی قرآن کریم، شروع استعدادیابی قرآنی را مهم ارزیابی کرد و گفت: آنچه در تربیت قاریان تراز اول مهم است برنامه‌ریزی دقیق در کلیه مراحل است.
«مهدی عادلی» استاد و قاری بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار آئین و اندیشه فارس مهم‌ترین کار در پرورش قاریان تراز اول را شناسایی استعدادهای جوان و نوجوان دانست و گفت: پس از شناسایی این افراد نیز برنامه‌ریزی دقیق تربیتی در درجه اول اهمیت قرار دارد. وی اولین شاخصه افراد مستعد آموزش ندیده برای تلاوت قرآن را دارا بودن صوتی زیبا دانست و گفت: برای شناسایی این افراد می‌توان کاری را ارائه داد و بازخورد آن را از آنها گرفت. عادلی در این باره افزود: چنانچه خروجی این افراد از نظر اساتید فن قابل قبول باشد؛ آنها برای تلاوت قرآن مستعد خواهند بود. وی استفاده از ابزار مجازی مانند اینترنت را بهترین وسیله برای استعدادیابی قرآنی به لحاظ گستردگی موجود در کشور دانست و گفت: نمونه این کار در جشنواره تلاوت من توسط رادیو قرآن صورت گرفته است که افراد فایل صوتی خود را از طریق سایت این رادیو به جشنواره ارسال می‌کنند. عادلی در رابطه با این جشنواره با اشاره به مساعی رادیو قرآن در رابطه با پرورش افراد مستعد در تلاوت قرآن گفت: بسیاری از افرادی که در جشنواره تلاوت من شرکت خواهند کرد شاید بیش از دو سال از برنامه‌های آموزشی رادیو قرآن بهره برده‌اند. این استاد تلاوت قرآن کریم همکاری سازمان‌های مختلف با یکدیگر را در شناسایی دقیق‌تر افراد مستعد در سراسر کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: ایجاد فضای ملی و گسترده در شناسایی این افراد، موجب حصول نتایج دقیق‌تری خواهد شد.
عادلی همچنین در رابطه با استفاده از نیروهای پرورش یافته در ضمن طرح‌های استعدادیابی نیز گفت: این افراد را می‌توان به عنوان مبلغان قرآنی در اقصی نقاط کشور مورد استفاده قرار داد. وی حضور دائم قاری و مؤذن در مساجد را پیشنهاد خوبی دانست که با برنامه‌ریزی مناسب در بین قاریان خوش‌خوان میسر است. انتهای پیام/ک
مهدی عادلی
12:11 - 17 اسفند 1390

2 بازنشر
3 بازدید



1 پاسخ