شهیدی که به در خواست خودش کنار برادر مفقودالاثرش دفن شد
خادمیاران رضوی منطقه۵ به دیدار خانواده شهیده زهرا فتحعلی از شهدای جنگ رمضان رفتند.
خادمیاران کانون ایثار وشهادت خدمت رضوی منطقه۵ در دهمین دیدار با خانواده شهدای جنگ رمضان ۱۸ فروردین ۱۴۰۵به منزل شهیده زهرا فتحعلی رفتند. وی از خادمیاران رضوی منطقه۵ در حوزه ۱۰۴ سپاه بود که همراه تعدادی از خواهران بسیجی به فیض شهادت نائل آمد . همسر شهیده از خصوصیات اخلاقی ایشان گفت: وی بانویی مومنه، نمازشب می خواند، مقید به نماز اول وقت وصبح را با دعای عهد شروع میکرد، در بسیج خواهران بسیار فعال بود ومدام درحال خدمت رسانی و جهیزیه برای خانواده نیازمند تهیه میکرد، مسئولیت سرکشی به خانواده شهدای مسجد محل را بعهده داشت و در امر رسیدگی به آنها بسیارجدی بود. هرکاری را قبول می کرد بطورکامل وبه درستی انجام می داد. بعد از شنیدن شهادت رهبرمان بسیار بهم ریخته بود وخیلی بیقراری می کرد آن روز صبح قبل اینکه به جلسه حوزه برود تمام زیورآلات وطلاهایش را درآورد و درخانه گذاشت وقتی سئوال کردم این کار برای چیست گفت معلوم نیست چه اتفاقی ممکنه پیش بیاید.
وی ادامه داد: آن روز من رفتم میدان انقلاب و نزدیک ظهر برگشتم که هنوز نیامده بود، یک دفعه صدای انفجار آمد رفتم پشت بام متوجه شدم که محل حوزه مورد اصابت قرار گرفته، سراسیمه به آنجا رفتم. اگر نیم ساعت زودتر حمله به حوزه رخ میداد، ۵۰ نفر از خواهران بسیجی در جلسه حضور داشتند که همگی شهید می شدند ولی اکثرا بعد از جلسه محل را ترک کرده بودند و ایشان نیز(طبق گفته دوستش که آنجا بود بادیگر دوستانش درحال خارج شدن از حوزه بودند که بنا به درخواست خانم بکائی مسئول خواهران(خودنیزازشهدامی باشد) از درب خارج نشده و برگشته بود.
پیکر مطهر وی قراربود درقطعه ۴۲ به خاک سپرده شود که من یاد درخواستش افتادم، قبلا وصیت کرده بود اگر برای من اتفاقی افتاد کنار قبر برادر شهیدم(غواص مفقودالاثر جنگ تحمیلی علیرضا فتحعلی) درقطعه ۵۰دفن کنید بنده هم مطرح کردم و بعدازکارشناسی وبررسی درست یک قبر کنار قبربرادرش وجود داشت و درهمانجا به خاک سپرده شد.خادمیاران باهمخوانی ای صفای قلب زارم و مداحی محمدرضاخدابنده خادمیار کانون تبلیغ دینی به منزل شهیده وارد شدند وپس ازگفتگو با همسر شهیده، جناب حجت الاسلام ومسلمین مجتبی معلمی ازکانون تبلیغ دینی درخصوص شهدا و با اشاره به آیه۱۴۶و۱۴۷ سوره آل عمران مطالبی را بیان کرد؛ شهدای جنگ رمضان شهدای خاصی هستند و هرکدام از آنها را که پای صحبتهای خانواده شان می نشینیم به نوعی انتخاب شده بودند لذا شهدای که با امام عصرخودشان شهید می شوندخیلی فرق دارند بخصوص شهدای حوزه۱۰۴ و یکی از بزرگان می گفت در جنگ دوازده روزه ثابت شد مردمی که تکیه شان به فرد نباشد وفقط به خدا باشد قطعا پیروز هستند.
درانتها خادمیاران با همخوانی صلوات خاصه روبه حرم ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) فضای خانه را امام رضائی کردند. خادمیاران با اهدای هدایای متبرک رضوی از خانواده معظم شهیده تجلیل کردند.انتهای پیام/
09:08 - 22 فروردین 1405