تخریب جدید شهرداری با انتشار تصاویر 6 سال پیش

درحالی عده‌ای با انتشار تصویری مدعی قطع کردن درختان در خیابان ولیعصر(عج) هستند که این موضوع مربوط به سال 1397 است.
شبهه و شایعه: از روز گذشته عده‌ای با انتشار تصاویری مدعی قطع درختان خیابان ولیعصر شدند.
این درحالی است که یک جستجوی ساده نشان می‌دهد که این تصاویر مربوط به سال‌های گذشته است.بسیاری از رسانه‌ها پیش از این و در سال های 95، 97 و 1401 این تصاویر قطع درختان را منتشر کرده بودند.
خبر قطع درختان در سال 1395
جالب اینجاست که یکی از همین رسانه ها، خبر . عکس قطع درختان را در سال 1397 هم منتشر کرده بود.
بر اساس آخرین استعلامات، هیچ درختی در مدت اخیر در خیابان ولیعصر(عج) قطع نشده و تنها در تابستان سال گذشت برای جلوگیری از سقوط و آسیب‌رسانی درختان خشک در هنگام وقوع طوفان، درختان خشکی که ثبت سامانه نهال و امور مربوط به کمیسیون ماده ۷ آنها انجام شده، قطع شدند.
شهرداری تهران به طور ویژه کمیته‌ای به نام کمیته صیانت از درختان خیابان ولی‌عصر(عج) دارد که مسئولیتش این است که در مناطق واقع در محور ولی‌عصر(عج)، وضعیت درختان را دائما رصد کرده و درخصوص حفظ و نگهداری آنها دستور العمل صادر می کند.طی روزهای گذشته شایعاتی درباره قطع درختان در پارک‌های قیطریه، ستارخان، لاله و ... منتشر شده بود که صحت نداشت.
#درختان_ولیعصر#قطع_درختان
12:42 - 24 اردیبهشت 1403



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی جلالی‌
@user17058402851624 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
کار این رسانه ها ایجاد ناامیدی نشر اکاذیب و غیره است اما اینکه دستگاه قضایی برخورد نمی‌کند جدا سئوالی است که برای مخاطب ایجاد شده است . کافی است یکهفته به این سایت‌ها نگاه کنید ، نود درصد فعالیت در راستای تخریب دولت و شهرداری است .